ASKF Başkanı Yaşar Zımba’nın Atatürkü anma 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı için kutlama mesajı….

featured
Yaşar Zımba yayınladığı mesajda;
19 Mayıs, ezelden beri hür ve onurlu yaşamaktan asla taviz vermeyen aziz milletimizin yüz yıllardır sahip olduğu sarsılmaz iradesinin, birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun uyanış günüdür.
19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı Cumhuriyet tarihimizde gençlerimize armağan edilen en önemli bayramlardan biridir. 19 Mayıs Milli şuurdur, ülkemizi geleceğe taşıyacak gençlerin, gururudur. Ve, en önemlisi ulu önder tarafından gençlere armağan edilen önemli bayramlardan biridir. Bu bayram geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz gençlerimize verilen değerin en güzel tezahürüdür.
Gençlerimiz, Türkiye’nin gelecek hedeflerine ulaşmasında en büyük paya sahip olacak, aziz şehitlerimizin bizlere emanet ettiği bu cennet vatanı ilelebet yaşatacaklardır.
Sakarya spor şehridir, gençlerine değerlerine sahip çıkmalıdır. Sporcusu, antrenörü, hakemi, spor yöneticisi, amatör takımları ve Sakaryaspor ile Sakarya sporda bir markadır.
Bu Markanın vitrinide her alandaki değerlerimizdir. 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramı vesilesi ile değerlerine sahip çıkan bir Sakarya özlemi ile Aziz milletimizi istiklal mücadelesinde birleştirip, bu destansı mücadeleyi zafere taşıyarak, Türkiye Cumhuriyetini kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını vefa ile yâd ediyor, başta gençlerimiz olmak üzere aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum.
Yaşar Zımba
Sakarya ASKF Başkanı
Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!