ASKF Başkanı Yaşar Zımba’nın 18 Mart Zaferi Basın Açıklaması..

featured

ASKF Başkanı Yaşar Zımba’nın 18 Mart Zaferi Basın Açıklaması..

Çanakkale’de, Milletimizin bağımsızlığını, vatanımızı korumak için, canlarıyla, kanlarıyla, sarsılmaz imanlarıyla büyük bir destan yazan Aziz Şehitlerimizi rahmetle, minnetle yâd ediyoruz.

Kahraman ordumuzun bağımsızlığa olan inancı, Çanakkale’de elde edilen eşsiz başarı; vatanı, milleti ve istikbali söz konusu olduğunda Türk Milleti’nin kararlılığını ve neleri başarabileceğini tüm Dünya’ya bir kez daha gösterdi.

Tarih boyunca büyük zaferleri gerçekleştiren Türk Milletinin mensubu olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Aziz şehitlerimizden aldığımız mukaddes vatan emanetini, bizi millet yapan yüksek değerlerimizi daima korumaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 107. Yıldönümünde başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanın her köşesinden gelerek Çanakkale’de destan yazan fedakâr ecdadımızı, Türk ordusunun kahraman mensuplarını, vatan, millet ve bayrak uğrunda canlarını feda eden şehit ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum.
Ruhları şad olsun.

Yaşar ZIMBA
ASKF Başkanı

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!