ASKF Başkanı Yaşar Zımba spor medyası ile bir araya gedi.

Sakaryaspor başkan vekili ve ASKF Başkanı Yaşar Zımba spor medyası ile bir araya gelerek gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

Sakaryaspor başkan vekili ve ASKF Başkanı Yaşar Zımba spor medyası ile bir araya gelerek gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Transfer yasağının açılmasından yapılan transferlere kadar bir çok konuda sorulara yanıt veren Zımba, Sakaryaspor için sözler verenlerin sözlerini tutmadığını belirtti.

BÜLENT VAR DİYE GELDİM Genel kurul öncesinde Sakaryaspor’da görev almak gibi bir düşüncesi olmadığını belirten Başkan vekili Yaşar Zımba, ‘’Başkan İbrahim Nalbant bana görev teklif ettiğinde yönetim listesini zayıf gördüğüm için ilk başta kabul etmek istemedim fakat Bülent Uygun’u görünce Nalbant’ı  teklifine evet dedim. Durum böyle iken benim Bülent Uygun’u istememem söz konusu değil zaten ‘’ dedi

UYGUN PARA  VERMEDİ Bülent Uygun’un bu süreçte kulübe para vermediğine değinen başkan vekili Yaşar Zımba; ‘’Bülent Uygun’un Para bulacağım diyor, onu da bulamıyor. Ama Ekrem Başkan Bülent Uygun’u da kulübün içerisinde görmek istiyor. Biz de peki diyoruz. Bugüne kadar bir lira verdikleri yok. Ama bakıyorum, okuyorum 9 milyon bulmuşlar da, para vermişler de. 1 lira verdilerse bana kefen parası olsun. Erkan Sezgin’i istifa ettirmek için İstanbul’dan gelen kuyumcu bir arkadaş 200 Bin TL vermiş. Onuda diğer istifa edenlerin parasını geri vereceğiz demişler vermemişler. Bülent Hoca’nın son gün evini ipotek verdiği doğrudur. Bende 2.4 Milyon Teminat imzaladım maliyeye.’’

BAŞARISIZ OLMAMIZI İSTEYENLER VAR Şimdi başarısız olalım, takım kazanamasın ve istifa edelim diye bekleyenler var.. Hepsi  şeytan düşünceli. Bunlarda Sakaryaspor sevgisi diye bir şey yok. Takım yenilmesin, hep kazansın da biz gidelim. Kimse gerçekleri görmüyor. ASKF kadar başınıza taş düşsün. Borçlar ödendi, transfer açıldı. Dünya para ödendi. Şimdi herkes Sakaryaspor için ayağa kalktı.

AKGÜN ALTUĞ’A TEPKİ Geçtiğimiz günlerde Sakaryaspor ile ilgili yaptığı çıkış nedeni ile bir çok kesimden tepki gören SATSO başkanı Akgün Altuğ’a sitem eden Yaşar Zımba; ‘’Akgün  Başkan 100 Bin TL vermiş. Sakarayspor’a demediğini bırakmamış. Yöneticilik nasıl olur ahkâm kesmiş. Hâlbuki kendisinin de içinde olduğu Sakarya Büyükşehir Basketbolun ne hallere geldiğini herkes biliyor’’ ifadelerini kullandı. 1,5 MİLYON ÖDEME VAR Mevcut takıma yapılması gereken ödemeler için kaynak arayışı içerisinde olduğunu belirten başkan vekili Yaşar Zımba; ‘’Şuan için bizim 1 milyon 500 bin TL’ye ihtiyacımız var. 20 Eylül’e kadar futbolculardan süre istedik. Bu tarihe kadar bu parayı bulacağız. HES Projesi ile ilgili 1 Milyon TL kaynak sağlayacak bir projemiz var kısa sürede çözüme kavuşturmak istiyoruz. Ocak ayında BMC’den gelecek 3 Milyon TL takımın ekonomik yapısını rahatlatır ama şu 1-2 aylık süreç için kaynağa ihtiyaç var bunun için çalışıyoruz

EN ÇOK PARA VEREN BAŞKAN Sakaryaspor’da yakın tarihte belki de en çok para veren kulüp başkanının İbrahim Nalbant olduğunu belirten Zımba; İbrahim Nalbant 1 milyon 200 bin TL şahsi çekini kesti. 300 bin TL de nakit verdi. Sakaryaspor olarak transferi açarken 7 milyon 300 bin TL para ödedik. Verilen teminatlarla 9 milyonu buluyor. Futbolcu borcu olarak da TFF’ye 5 milyon 500 bin TL ödedik. 1 milyon 800 de lisans işlemleri için gitti.

 

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!