ASKF Başkanı Yaşar Zımba Ankara’da görüşmeler yaptı.

featured

ASKF Başkanı Yaşar Zımba Bir dizi temaslarda bulunmak için Perşembe günü Ankara’ya gitti. 

Başkan Yaşar Zımba’ya, başkan yardımcısı Uğur Kobaş’ta eşlik etti.

İlk ziyaret 25. Dönem milletvekili ve AK Parti Yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcılığa atanan Ali İnci’ye gerçekleştirildi.

Sonrasında, MKE genel müdür olarak atanan hemşehrimiz Yasin Akdere, Güvenlik- İş sendikası genel başkanı Ömer Çağrıcı ziyaret edilerek, Ankara ziyaretleri tamamlayan Zımba ve Kobaş ilimize döndüler. 

ASKF Başkanı Yaşar Zımba “ Sakarya lobisi Ankara’da çok güçlü. Siyasilerimiz başta olmak üzere sendika ve sivil toplum genel başkanları ve üst düzey Sakaryalı bürokratlarımız da başarılı bir şekilde ülkemize hizmetlerini yapmaktadırlar. 

Önceki ziyaretlerde görüşeme olanağı bulamadığımız Güvenlik-İş sendikası genel başkanı Ömer Çağrıcı ve MKE Genel müdürlüğüne atanan eski Karate branşı sporcusu Yasin Akdere, AK Parti yerel yönetimler başkan yardımcılığı görevine atanan Ali İnci başkanı tebrik ederek, başarı dileklerimizi ilettik. 

Ziyaretleri yetiştiremediğimiz bir kaç genel başkan ve Genel müdür kaldı. Onları da sonraki dönemlerde Pandemi süreci müsade ettikçe ziyaret etmek istiyoruz. Sakarya olarak başarılı çalışmaları ile Ankarada göz dolduran Genel başkanlar ve bürokratlar bizim göz bebeğimizdir. Dedi. 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!