ASKF Başkanı Cevat Ekşi’ye Başarılar Dileriz..

Cevat Ekşi’ye Başarılar Dileriz..
ASKF Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri Sakarya Büyükşehir belediyesi spor kulübü başkanlığına seçilen Cevat Ekşi’ye hayırlı olsun ziyaretinde gittiler.
Gençlik ve Spor daire başkanlığı Ekrem Karaberber’ler tesislerinde gerçekleşen ziyarete ASKF Başkanı Yaşar Zımba, başkan vekilleri Recep Odabas, Hasan Özkan, Futbol il temsilcisi Tezcan Demir, Yönetim kurulu üyeleri Uğur Kobaş, Ali Palas, Fatih Kanbur, Cavit Yılmaz bulunurken, ziyarete SBB daire başkanı İrfan Kardeş, Erenler gençlik ve spor ilçe müdürü Murat Acar da eşlik etti.
Yeni görevi için Ekşi’ye hediye de veren, ASKF Başkanı YaşarZımba “Cevat Ekşi kardeşim benim eski başkan vekilim, Sakaryaspor başkanlığı yapmış spor ve yönetimi tecrübesine sahip kardeşimizdir. Yeni nesil spor idarecisi olan kardeşimizin kulüp başkanlığını en iyi şekilde yapacağına inanıyoruz. Seçildiği yeni görevi için tebrik eder, başarılar dileriz

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!