AŞAĞI KİRAZCASPOR BÜYÜK DÜŞÜNÜYOR

featured

AŞAĞI KİRAZCASPOR BÜYÜK DÜŞÜNÜYOR

ÖZEL HABER : Sırrı ŞANLI

Sakarya Birinci Amatör Küme liginde aldığı başarılı sonuçlarla şampiyonluğu ilk etapta kıl payı kaçıran, ancak daha sonra oynanan Play-off karşılaşmalarında şampiyonluk ipini göğüsleyerek önümüzdeki sezondan itibaren ilk kez Süper Amatör’de oynamaya hak kazanan Aşağı Kirazcaspor’da yönetim ve taraftarlar el ele verdi ve ilk etapta iç transferde önemli imzalar attıran turuncu siyahlılar dış transferlerde de dikkatleri çekmeye başladılar.

FLAŞ TRANSFERLER

Yeni sezonda Süper amatör’de oynayacak olan Aşağı Kirazcaspor yönetimi işi sıkı tutuyor. Başkan Hacı ile  yöneticiler Hasan Uzun ve Ayhan Bayraktar’dan oluşan transfer komitesi çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Transfer komitesi ilk etapta iç transferde Can Uzun, Muhammet Üstün, Murat Yıldız ve Emre Durmuş ile yeniden anlaşma sağladı. Kulüp lokalinde yapılan imza töreni ile bu futbolcular sözleşmelerini yeniden uzatırlarken, Teknik Sorumlu Güngör İçer de yeniden Aşağı Kirazcaspor Teknik sorumluluğuna getirildi. Güngör İçer’in yardımcılığına ise Hakan Nalbant getirildi. Nalbant aynı zamanda alt yapının da sorumlu antrenörlüğünü üstlendi.

TRANSFERLER SÜRECEK

Aşağı Kirazcaspor Transfer Komitesi iç transferi hallettikten sonra dış transferde de bombaları patlatmaya devam ediyor. Turuncu siyahlılar yapılan görüşmeler sonrasında Ferizlispor’dan İsmail Çakır, Çerkezköyspor’dan Oğuz Kaptan, Karasuspor’dan Nihat Dursun ile yine aynı takımdan Erdi Özdemir, Geredespor’dan Abdülkadir Ünver, kardeş takım Arifiyespor’dan da Özkan Keskin, Oğuz Şenoğlu ve İsmail Cun’a imza attırdılar. Kulüp Başkanı  Adem Hacı imzalar sonrasında yaptığı açıklamada transfer çalışmalarının devam edeceğini, ilk kez çıktıkları süper amatör’de kalıcı olmak amacında olduklarını, bunun için de Aşağı Kirazcaspor yönetimi ve taraftarları ile birlikte el ele verdiklerini söyledi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!