AŞAĞI KİRAZCASPOR: 1-3 HARMANLIKSPOR‏

Harmanlık liderliği sevdi 3-1

Yeşil Beyazlılar gecen hafta Karasu Güveni yenerek üst sıralar için umutlanan Kirazcasporu yenerek liderlikteki yerini korudu. A.Kirazca davul zurna eşliğinde geldiği Erenlerde istediğini alamadı.

Aşağı Kirazcanın Tribün şovlarıyla stard alan Harmanlıkspor –Aşağı Kirazca maçında lider rakip savunma hatalarını  iyi değerlendirerek üç puanı 3-1 le alıp liderlik koltuğunu bu haftalıkta elinde tuttu. Harmanlıksporun daha organize ataklarla oyuna ağırlığını koyduğu ilk yarıda 35 de A.Kirazca savunmasının büyük hatasını Emirhan aşırtma golle değerlendirdi. Bu golün hemen ardından bu defa 40 dakikada İsmail Can müthiş bir golle ilk yarının skorunu belirledi 2-0. İkinci yarıda A.Kirazca Emrenin yaptığı hatadan penaltı kazandı.57 de Yasin farkı bire indirdi.2-1.80 de maç koptu. A. Kiraxca kalecisi ceza sahası içinde Oğuzkana çok sert girince direk kırmızı ve penaltı kararı geldi. Penaltıyı  İsmail Can gole cevirdi ve üç puan 3-1 le Harmanlıksporun oldu.

AŞAĞI KİRAZCASPOR:  1-3   HARMANLIKSPOR‏

Saha:Erenler Suniçim

Hakemler:Burak Olcay *** Z.  Erdem  Şam*** Beyhan Yeşil***

Aşağı Kirazcaspor: İzzet,** Samet,** Enes,*** Gökhan,***(Burak**) Ali Sait,**(Emrah**)Selçuk***, Enes, ***Mustafa***(Batuhan*) Yasin**, Volkan** Ali Bağ**

Antrenör:

Harmanlıkspor: Ümit,*** Bünyamin,*** Sinan,*** Emre, ***İsmail Can,**** Gürkan**, Eren***(Emrah*) İsmail** Emirhan***(Burak**) Eyüp***, Görkem**(Oğuzhan**)

Antrenör:Tevfik Tetik

Goller:  Dk 36 Emirhan Dk 41-77pen)  İsmailcan (Harmanlıkspor) Dk 58 Mustafa (A.Kirazcaspor)

Kırmızı Kart:Dk 76  İzzzet(A. Kirazcaspor)

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!