AŞAĞI KİRAZCA’NIN HARMANLIK ZAFERİ 3-1

featured

AŞAĞI KİRAZCA’NIN HARMANLIK ZAFERİ 3-1

1.Amatör kümede bu yıl Süper Lige göz diken Aşağıkirazca 1-0 geriye düştüğü karşılamadan 3 puanla ayrılırken zafere ilk yarıda Cem ve Tunahan ikinci yarıda ise Ömer Avcı’nın golleri ile kavuşarak sevindi.

HER İKİ YARIDA ÜSTÜNDÜ

Amatör küme siyah grubunun son maçı erenler stadında oynanırken karşılaşmadan Aşağı Kirazcaspor 1-3 galip ayrılınca averajla verdiği liderlik koltuğuna tekrar oturdu. Lider ve tecrübeli Aşağı Kirazcaspor ekibi taraftarlarını arkasına alarak çıktığı maçta  3 puanı her iki yarıda attığı gollerle aldı. Genç ve tecrübesiz Harmanlıkspor maçında tecrübesini konuşturan konuk ekip Görkem’in ayağından gelen golle geriye düştü ancak daha sonra Cem ve Tunahan’la ilk yarıyı 1-2 önde kapattı Karşılaşmanın ikinci devresinde de Aşağı Kirazcaspor ev sahibi Harmanlıkspor’a karşı belirgin üstünlüğü vardı ve kaçırdığı gollerle farka gidebilirdi. Fakat kaçan goller yaşanırken bu kez sahneye kaptan Ömer Avcı çıktı faturayı kesti 1-3. Maçta Aşağı  Kirazcaspor’un 1-3 üstünlüğüyle sona ererken  alınan farklı galibiyetinden sonra futbolcular  tribünlere giderek bu zaferi hep birlikte kutladılar.

STAD: Erenler

HAKEMLER: Levent Levent Gümüşdere,Semih Kahraman , Utku Kocaer.

HARMANLIKSPOR: Ömer Faruk** Serkan **Enes**( Yiğit *) İsmail** Berkan ** Gürkan *** Burak Demir **  Burak Akar **  Yakuphan** Emirhan **  Görkem ***

ANTRENÖR: Tevfik Tetik

AŞAĞI KİRAZCASPOR: Onur Ahmet *** Cem ***  Muhammet Ali  Şentürk ***  Erdi *** Enes *** Murat ***  Yasi,n *** Tunahan *** ( Şerif**)Ömer Avcı **** Muhammet Ali  Üstün *** Fatih ***

ANTRENÖR: Güngör İçeri

GOLLER: Dk.19 Görkem( Harmanlıkspor) Dk 26 Cem.Dk.44 Tunahan. Dk 86 Ömer Avcı ( Aşağı Kirazcaspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!