AŞAĞI KİRAZCA’DA HEDEF BAL

featured

AŞAĞI KİRAZCA’DA HEDEF BAL

Bu yıl Süper Amatör Futbol Ligine ilk kez çıkan Aşağı Kirazcaspor’da Antrenör Güngör İçer, öncelikli hedeflerinin Play Off’a kalmak, sonra da oradan BAL Ligine çıkmak olduğunu söyledi.

YENİ İSİM ALDIK!

Turuncu siyahlıları geçen sene 1.Amatör Liginden alıp Süper Lige tarihinde ilk kez çıkartan Güngör İçer ile devam kararı alan turuncu siyahlılar bu yıl da İçer ile yola devam dedi. Tecrübeli antrenör İçer, “Ruhu yüksek bir takım yaratmaya çalışıyoruz. 7-8 oyuncuyu koruduk. 8-9 transfer yaptık. Arifiyespordan Özkan, Oğuz, İsmail ve Furkan, Velimeşe’den Oğuz Kaptan, Karasuspor’dan Erdi Özdemir, Kırkpınardan sağbek Recep, Sapancaspor’dan Murat Yıldız ve Geredespordan kaleci A.Kadir Ünver’i aldık. Hedefimiz önce Play Off, sonra da oradan BAL” dedi

ÜZERİMİZE OYNANIYOR!

Yüksek paralar dağıtılmadı. Buna rağmen üzerimizden Algı Ooperasyonu yapılıyor. Öyle şişirildiği kadar da hiç kimseye 35-40 bin lira vermedik, vermeyiz. Takımımızın aleyhine oluyor. Çünkü görüştüğümüz oyuncular 30-40 bin lirae istiyor ki mümkün değil bu rakamlar. Bizimki çok altında rakamlar. Üzerimize oynanan gizli ve tehlikeli bir tezgfah var. Kamerunlu veya ganalı yabancı oyuncumuz hiç olymadı. Geldi de ben mi görmedim. Gençlerle tecrübelilere birleştirdik. Güzel bir sentez yaptık. Bu kadromuzla lige gireceğiz. Bugün de Kalaycıspor ile bir hazırlık maçı yapıp eksiklerimizi göreceğiz” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!