Aşağı Kirazca kafasını konuşturdu 3-0

Aşağı Kirazca kafasını konuşturdu 3-0

Arifiyede play ofu garanti altına alan iki takımın mücadelesinde ev sahibi Aşağı Kirazca aynı puanlı rakipi Pamukova 1968 çok rahat yendi. 3-0. Üç golünde kafa golü olarak gerçekleştiği günde İlk yarısı 2-0 biten mücadelede iki takımda çok rahat bir oyun sergiledi. Aşağı Kirazcaspor Pamukova 1968 önünde gol perdesini 7 Dakikada Oğuzun kafa golüyle açtı. Daha sonra bu golü 29 da Ömerin kafa golü takip etti. Karşılaşmanın ikinci yarısında durum 2-0 iken Pamukova 1968 in  Berkle kazandığı penaltıya 70 dakikada kaleci  Eyüp can geçit vermedi. 75 de Hakan günün kafa golleri içine kendi de bir kafa golü ile katkı verdi. Ve karşılaşma 3-0 Aşağı Kirazcanın galibiyetiyle son buldu.
A.Kirazcaspor-Pamukova 1968:3-0
Saha: Arifiye Kompleks
Hakemler: Suat Güz** Nihat Menteş** Hakan Adlı**
A.Kirazcaspor: Eyüp Can*** Özgür*** Haluk*** Melih***(Can)Hakan*** İsmail***(Samet D**) Aydın** Oğuz***(Hakan**) Samet*** Özkan*** Ömer***
Antrenör: Güngör İçer
Pamukova 1968: Mustafa** Enes** Mehmet** Ogün** Tahir** Berk** Ensar** Volkan*(Mustafa) Emre** Abdullah* (Ömer*) Şerif* (Umut*)
Antrenör: Mehmet Atmaca
Goller: Dk 7 Oğuz, Dk 29 Ömer, Dk 74 Hakan (Kirazcaspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!