As Akyazıspor’da Yeni Başkan Şamil Türkan Oldu..

featured

As Akyazıspor’a Gençlik Aşısı..

As Akyazıspor’da Yeni Başkan Şamil Türkan Oldu..

AS Akyazıspor kongresi gerçekleştirildi. Kulüp başkanlığına seçilen Şamil Türkan Ala lokantasında basın mensuplarına verdiği açıklamada;

“As Akyazısporumuzu hak ettiği konuma, geçmişte olduğu gibi profesyonel liglere taşıma amacıyla çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız” dedi. AS Akyazıspor’de kongre gerçekleştirildi. Başkanlığa Şamil Türkan seçildi.

Türkan, kongrede yaptığı açıklamada; “yönetimi bu göreve layık gören kongre üyelerine, desteğini esirgemeyen belediye başkanı Bilal Soykan’a, geçmiş dönem kulüp başkanı Ahmet Durmuş’a ve yönetimin göreve gelme hususunda teşvik eden Akyazı halkına teşekkür etti. 40 yıllık kulüp tarihinin geçmişten bugüne en genç yönetimi olmanın heyecanı ve mutluluğu içerisinde olduklarını anlatan Türkan; ” Bu oluşumun, genç ve dinamik kadroların neler başarabileceğini ispatlama konusunda üzerine almış olduğu vazifenin bilincindeyiz.

Yönetim olarak As Akyazıspor’un manevi birikimlerine sahip çıkıp, camia kültürümüzü gelecek nesillere aktarabilme gayretinde olacağız. Bu nedenle; As Akyazıspor’un kuruluşunun 40. Yılında bu göreve gelmenin gurur ve sorumluluğunu tüm Akyazı halkıyla paylaşacağımıza inanıyoruz. As Akyazısporumuzu hak ettiği konuma, geçmişte olduğu gibi profesyonel liglere taşıma amacıyla çalışmalarımıza başlamış bulunmaktayız.

Diriliş meşalesini yaktığımız, umutlarımızın yeşerdiği bu günlerde büyük As Akyazıspor taraftarına güzel günlerin müjdesini vermek istiyoruz. Bu vesileyle; göreve gelişimizin ilçemiz ve spor camiasına hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz” dedi. Ardından basın sözcüsü Muhammed Kazım Tepeçınar da söz alarak; “Yönetim Kurulu olarak bizler üzerimize düşen görevi yapacağız, İlçemizdeki tüm sporseverleri de tek marka değerimiz olan As Akyazıspor’u yalnız bırakmamaya, tribünlerde şampiyonluk havasını yaşatmaya davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yönetim şu isimlerden oluştu: Başkan Vekili; Sedat Can Özsoy Başkan Vekili; Muhammet Atasoy Kurumsal iletişim ve Sponsorluk Sorumlusu; Resul Esmer STK’lar sorumlusu; Adem Aydın Hukuk Ve Yerel Yönetim Sorumlusu; Oğuzhan Çolak Basın Sözcüsü; Muhammed Kazım Tepe çınar Tesis Ve Malzemeler Sorumlusu; İsmail Tekin Genel Kaptan; Kadir Kurtoğlu Futbol şube direktörü; Ozan Özdağ Taraftar ve Altyapı sorumlusu; Bilal Altıparmak Genel Sekreter; Ali Tokat Diğer Amatör Sporlar Sorumlusu; Ömer Peker Tff İlişkiler Temsilcisi; Ahmet Silahçı Mali işler Sorumlusu; Ensar Tepeçınar Başkan; Şamil Türkan

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!