ARTIK BİR SANTRFOR BEKLENTİMİZ KALDI

ARTIK BİR SANTRFOR BEKLENTİMİZ KALDI

Sakaryaspor Kulüp başkanı Selahattin Aydın yapılan transfer çalışmaları ile ilgili olarak basına açıklamalarda bulundu. Başkan Aydın açıklamasında sol kanatta yaşadıkları sorunla ilgili sıkıntının bittiğini buraya Aykut Köz’ü salarak bu sorunu giderdiklerini söyledi. Başkan Aydın daha sonra da 4 Transfer gerçekleştirdiklerini, bundan sonra bir de santrfor eksiklerini gidermek istediklerini söyledi. Bu konu ile ilgili çalışmaların devam ettiğini söyleyen Başkan Aydın aralarında Yakup’un da bulunduğu 4 Futbolcu ile görüştüklerini ama kesin sonuçların önümüzdeki günlerde belli olabileceğini belirtti.

MATHİAS METE’Yİ BEKLİYORUZ

Gazetecilerin Mathias Mete ile ilgili biri sorusuna da Başkan Aydın “ bu arkadaşımızla görüşmelerimiz prensipte olumlu sonuçlandı. Ama Türkiye’de başka görüştüğü takımlar da olabilir. Bize  kendisinin Türkiye’de olacağını söyledi ama 2 Gündür telefon görüşmesini bile sağlayamadık. Bu transferin gerçekleşip gerçekleşemediği konusunda net bir açıklama yapamıyoruz. Transfer Ayın 5’de resmen başlıyor. Şimdiye kadar anlaştığımız futbolcularla olan sözleşmeleri resmiyete koyacağız. Geride bir tek santrfor konusunda arayışlarımız devam ediyor.Onu da halledersek transferi sonlandırabiliriz. Ama bu demek değil ki transfer bitecek. İleride ne olur göreceğiz. “ Diye konuştu.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!