Arifiye’de U14 heyecanı sürüyor

featured

Pazartesi günü başlayan Arifiye U14 Minikler Futbol Turnuvası’nda heyecan B Grubu ilk maçları ile devam etti.

Koronavirüs salgını nedeni ile uzun süredir organizasyonlara katılamayan minik sporcular Arifiye’de düzenenlenen U14 Minikler Futbol Turnuvası’nda bir araya geldi. A Grubu maçları pazartesi günü tamamlanırken B Grubu’nda ise heyecan Çarşamba günü başladı. Arifiye Belediye Spor Kompleksinde oynanan B Grubu ilk hafta maçları sonunda Demirspor, Arifiyespor ve Harmanlıkspor üç puanı alan taraf oldular.

DEMİR ÖMER VE OĞUZ İLE

U14 Minikler Futbol Turnuvası’nda B Grubu heyecanı yaşandı. Hakem Behlül Kocacık’ın yönettiği maçta Demirspor, Oğuz ve Ömer Faruk’un golleri ile 2-0 önde geçti. Alaağaçspor son dakikalarda Reis’in penaltı golüyle farkı bire indirdi. Maçın son dakikalarında Demirspor kalesinde baskı kuran Alaağaçspor gol bulamayınca Demirspor maçı 2-1 kazandı.

ARİFİYE’DE MUHAMMET FİŞİ ÇEKTİ

Arifiyespor ile Tekspor U14 takımları arasındaki müsabaka denk kuvvetlerin karşılaşmasına sahne oldu.  Arifiyespor saha avantajı ile daha fazla hücum ederken Tekspor U14 futbolcuları hem savunmada hem de gol aramada paslı oyun çıkardı. Tekspor’da Burak ani gelişen kontra atakta yakaladığı pozisyonda kaleci Muhammed’i çalımlayarak topu boş kaleye yolladı. Arifiyespor bu golle maçı 1-0 kazandı.

HARMANLIK FARKA KOŞTU

B Grubu’nun flaş takımı Harmanlıkspor ilk maçında Geyvespor ile karşılaştı. Baştan sona etkili bir oyun ortaya koyan yeşil-beyazlı takım, Sefa (2), Sualp, Konuralp, Osman ile farka koştu. Geyvespor’un tek sayısı ise Ali’den geldi. Maçı 5-1 kazanan Harmanlıkspor üç puanı hanesine yazdırdı.

Demirspor: 2

Alaağaçspor: 1

Saha: Arifiye Bld

Hakem: Behlül Kocacık

Demirspor U14: İlker, Ş.Eralp, Ensar Arif, Ömer Faruk, Rıdvan, Görkem, Seyit, Furkan, Oğuz, Egemen, Berkay ( Yiğit, Ahmet Yasin, Burak, Alimen, Timuçin, Egemen Özdemir, Kerem)

Alaağaçspor U14: Ayberk, A. Çengel, Erkin, Berkin, Buğra, Ömer Faruk, Görkem, Levent, Ensar, Kayra- Reis (Sabahattin, Yiğit, Arda, Yusuf, Mustafa, Berat, İlker)

Goller:  Oğuz, Ömer Faruk (Demirspor U14) Reis .Pen ( AlaağaçsporU14)

Arifiyespor: 1

Tekspor: 0

Saha: Arifiye Bld

Hakem: Behlül Kocacık

ArifiyesporU14: Hasan Tuna, Mete, Sait, Mehmet Can, Taha, Yusuf, Kayra, Mehmet, Hamza, Burak, Alperen (Hamza, Ahmet Can, Hüseyin, Muhammed, M. Yiğit)

TeksporU14: Muhammed, Vahit, İsmet, Burak, İbrahim, Ulaş, Erdem, Yusuf, Mahmut, Mert Ali, Arda ( Gökan, Cihan, Eren)

Gol: Burak (ArifiyesporU14)

Harmanlıkspor: 5

Geyvespor: 1

Saha: Arifiye Bld

Hakem: Buğra Eroğlu

Harmanlıkspor U14: Ömer, Hüseyin, Arda, Osman, Gazanfer, Konuralp, Ömer, Yiğit, Ege, Sefa, Sualp ( Bilal, Miraç, Alperen, Kerem, Akif, Arda, Ahmet, Yunus Emre, ali, Berkay)

GeyvesporU14: Mehmet, Mustafa, Yiğit, Mehmet Ege, Fatih, M. Kaan, Alper Berat, Emirhan, Haktan, İsmail, Ali ( Osman Hakan, Serkan, Emir)

Goller: Sefa (2), Sualp, Konuralp, Osman (Harmanlıkspor U14),                                   Ali (GeyvesporU14)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!