ARİFİYE’DE NE ŞİŞ YANDI NE KEBAP 1-1

featured

ARİFİYE’DE NE ŞİŞ YANDI NE KEBAP 1-1

Sakarya Süper Amatör liginde daha önce oynanması gerekirken Şehit cenazesi nedeniyle ileri bir tarihe ertelenen Süper Amatör Kırmızı grubunun önemli erteleme karşılaşması Arifiye Belediye Kompleksinde oynandı. Karşılaşmanın ilk yarısında Karasu Güvenspor daha etkili bir futbol oynarken yeşil kırmızılılar maçın 21. Dakikasında Ömer Faruk’un golü ile 1-0 Öne geçtiler. İlk yarının son dakikasında Karasu Güvenspor bir penaltı atışı kazandı ama Güvenspor Serkan’ın vuruşu ile bu penaltı atışından yararlanamadı ve ilk yarı 1-0 Karasu Güvenspor’un üstünlüğü ile sona erdi. Maçın ikinci yarısında oyuna denge geldi ve oyun da biraz sertleşti. Maçın 62. Dakikasında Arifiyespor Özkan’ın golüyle 1-1’lik eşitliği yakaladı.Maçın 77. Dakikasında ise enteresan bir olay yaşandı. Bu dakikada yedek kulübesinden itirazlarını sürdüren Karasu Güvenspor’un 18 Numaralı oyuncusu Serdar yedek kulübesinden kırmızı kart gördü ve saha dışına alındı. Geride kalan dakikalarda ise başka gol olmadı ve maç 1-1 Berabere sonuçlandı. Buna göre her iki katım da 1’er puan aldı ancak puan cetvelinde sıralamada herhangi bir değişiklik olmadı.

STAD : Arifiye Belediye Kompleksi

HAKEMLER : Atilla Karaoğlan*** Erdi Öz*** Muhammed Ömür***

ARİFİYESPOR : Ersin*** Hakan** Bekir** İsmail** Özkan** Aydın*** Hamdi** Sedat** ( Tugay** )  Özgür** Mehmet** Mustafa** ( Atilla** )

ANTRENÖR : Osman Gümüştaş

KARASU GÜVENSPOR : Samet*** Erkan*** Eray** Hakan*** Ruhi Kaan*** Hakan Bulduk*** Muhammet**( Yalçın** )  Gazanfer*** Serkan***( Ümit** )  Sezai*** Ömer Faruk*** ( Orhan** )

ANTRENÖR : Ceyhun Sarı

GOL: Dk. 21 Ömer Faruk ( Karasu Güvenspor ) Dok. 62 Özkan ( Arifiyespor )

KIRMIZI KART : dk. 77 Serdar yedek kulübesinden  ( Karasu Güvenspor )

asarifye-4 img_0381 img_0382

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!