ARİFİYE ÜÇE TUTUNDU 2-1

ARİFİYE ÜÇE TUTUNDU 2-1

Arifiyespor  Erenlersporu deplasmanda 2-1 yenerek ilk üçe tutundu. Ev sahibi Erenlerspor devre biterken Kadir canın kırmızı görmesiyle ikinci yarıda 10 kişiyle oynadığı maçta gol perdesini 10 dakikada Arifiyespor adına Özcan açtı. Erenlerspor bu gole golcüsü Doğukan’la 16 dakikada karşılık verdi 1-1. Devre biterken konuk Arifiye 45 de Gürkan’ın attığı golle devreyi 2-1 önde kapadı. İkinci yarıda taraflar gol sesi çıkmayınca Arifiyespor ilk yarıda bulduğu gollerle Erenlerden çok önemli üç puanla döndü. Maçın Hakemi Zeki Erdem Şen her takım aleyhine ve de lehine verdiği kararlar la tepki çekti.

Erenlerspor-Arifiyespor: 1-2

Erenlerspor: Kadircan, Hüseyin, Gökhan, Mesut, Ali, Ömer Faruk (Yalçın), Hamdi (Enes), Tamer, Seçim, Burak (Erdi), Doğukan

Antrenör: İsmail Küçük

Arifiyespor: Kadir Kürşat, Ensar, Oğuzhan, Berat Mücahit, Burak, Mert, Muhammet Baha (Tarık) (Emre), Yunus, Özgür, Gürkan, Özcan (Aydın)

Antrenör: Selçuk Öztunç

Kırmızı Kartlar: Dk 45. Kadircan (Erenlerspor) Dk. 74. Özgür (Arifiyespor)

Goller: Dk 16. Doğukan (Erenlerspor), Dk 10. Özcan, Dk 45. pen Gürkan (Arifiyespor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!