Arifiye Spor Salonunda Bakım Onarım Devam Ediyor

featured

Arifiye Spor Salonunda Bakım Onarım Devam Ediyor

Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy’un talimatlarıyla, İl Müdürlüğü çalışanları ile düşük bütçe ile devletin imkanlarını en iyi şekilde kullanılarak, tüm tesislerde bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.  Tesisleşme konusunda yaptığı yatırımlarla örnek gösterilen Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde hedef, Sporda Tesisleşmenin Alt yapısını oluşturarak Sakarya’yı 2050 yılına taşıyacak tesisler inşa etmek. Yeni tesislerin yapımı hızla devam ederken eski ve bakımsız tesis kalmaması içinde bakım onarım çalışmaları sürüyor.

Çalışmalar kapsamında Arifiye’deki Süleyman Edip Balkır Spor Salonuna bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy; “Geçtiğimiz yıl 16 ilçede, 63 tesisimize bakım ve onarım yaptık. Bu yıl da bakım ve onarım çalışmalarımız devam ederken, tesisleşme konusunda da önemli projelere imza attık. Sakarya’nın Sporda 2050 yılını karşılayacak alt yapısını oluşturmak için tesisleşmede kolları sıvadık. Tüm tesislerimizi belirli aralıklarla dezenfekte ediyoruz. Biz devlet olarak, her zaman vatandaşlarımızın sağlıklı,  nezih ve daha güzel yerlerde spor yapması için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu süreçte de hiçbir sporcuyu mağdur etmeden,  çalışmalarımıza devam ediyoruz.” dedi.

Arifiye Haber

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!