ARİFİYE KALAYCISPOR’DAN TRANSFER ATAĞI

featured

ARİFİYE KALAYCISPOR’DAN TRANSFER ATAĞI

Bölgesel Amatör Ligde oynadıktan sonra geriye dönmek zorunda kaldığı Süper Amatör Kümede mücadelesini sürdüren ve hedefini yine Bölgesel amatör Lig olarak belirleyen Arifiye Kalaycıspor’da Transfer çalışmalarına hız verildi. Arifiye kalaycıspor, transfer açılmadan da olsa  geçtiğimiz sezon Karasuspor Teknik sorumluluğuna geldikten sonra play-off karşılaşmaları esnasında bu görevini bırakan Behçet Durak’la anlaştıktan sonra Behçet Durak’ın istekleri doğrultusunda transfer çalışmalarına başladı.

TRANSFERLER DEVAM EDECEK

İlk etapta Ferizlispor’dan Yılmaz Çakıroğlu, Arifiyespor’dan Özgür ve Hamdi ile kesin anlaşan Bordo Mavili ekip iç transferde de Ensar ve  Baki ile anlaşma sağlarken, Arifiyespor kalecisi Ersin, Muğla Amatör takımından Berat Kar’la da kesin olarak anlaşmaya vardı. Arifiye Kalaycıspor Teknik sorumlusu Behçet durak kısa bir açıklamada bulunarak transfer çalışmalarının devam edeceğini, bu sezon iyi bir kadro kurmak istediklerini ve tek bir gayelerinin Bölgesel Amatör lige tekrar dönmek olduğunu söyledi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!