ARİFİYE KALAYCISPOR AYAĞA KALKIYOR

featured

ARİFİYE KALAYCISPOR AYAĞA KALKIYOR

Süper lig takımlarından Arifye Kalaycıspor’da Bülent Yıldırım dönemi start aldı. Yıldırım ve Kalaycıspor yönetim kurulu üyeleri Orman Park’ta basın mensuplarıyla bir araya geldi.

BÜLENT YILDIRIM’LA ANLAŞTILAR

Daha önce Kışlaçayspor, Yuvalıderesepor ve As Akyazıspor da görev yapan  genç hoca “ Kalaycıspor’la ortak hedeflerimiz var. Hedefi olan bir yerde olmak bana uygun geldi. Grubumuzda iki iyi takım var. Şu anda tek amacımız Play Off grubuna kalmak. 6 maçlık bir periyot bulunuyor. Bu dönemi geçtikten sonra ara transferde takıma yeni katkılar sağlayacak oyuncular alarak yola devam edeceğiz. Arifiye Kalaycıspor BAL tecrübesi olan bir takım. Sezon başladıktan sonra görev almamız aslında bir handikap. Fakat bu handikapı sporcu

yönetim ve seyircimizle birlikte el ele vererek avantaja dönüştürmek istiyoruz.

ZOR: HEDEF PLAY OFF

Arifiye Kalaycıspor Başkanı Cafer Zor Kalaycıspor hedef olan bir takım. Şampiyon olması kurulan bir kadrosu var. Sıkıntılarımız oldu. Hocamız ve aldığımız sonuçlar istediğimiz şekilde takıma yansımadı. Sonuçlar bizi tatmin etmedi.Sonuç olarak hocamızla yola devam etmeme kararı aldık. Bülent Hocayla konuşarak anlaştık.  Play Off Grubuna kalacağımıza inanıyorum.  Bundan sonra kimse Kalaycıspor’u bu kadar kötü göremeyecek “ dedi.

YÖNETİM KATILDI

Orman Park’ta yapılan toplantıya Başkan Cafer Zor, 2. Başkan Turhan Ayar, Ali Bayat, Cevdet Yıldız, M. Reşat Bal, Mahmut Safitürk, İsmail Dayıoğlu ve Erol Kılıç katıldılar.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!