Arifiye bir attı üç aldı 1-0

featured

Arifiye bir attı üç aldı 1-0

Saha: Arifiye spor kompleksi

Hakemler :Suat Güz *Mesut Katık ** Ömer şahin *

Arifiyespor : Kadir * Ensar * Muhammed * Burak ** Semih * Mert *  Ahmet ** İlyas * Yılmaz * Yunus * ( Erkan *) Oğuzhan * ( Atakan *)

Antrenör Selçuk Öztunc

Sapanca Gençlik  :İlker * Levent * ( Hami ) Recep **Caner * Anıl * Oğuzhan KK * Cihan * Ö.faruk KK * Gökhan * ( İsak * ) Murat * Soner **

Antrenör: İsmail Yılmaz

Gol :Dk 55 Semih ( Arifiyespor)

Arifiyede tribünleri tıka basa dolduğu, sahada oynanan oyundan çıkan iki kırmızı kart ve son anlarda gerilen tribünlerde çıkan atışmalara sıkılan biber gazı ve futbol adına atılan bir gol gol,   Arifiyespor ,Sapanca Gençlik maçının içindeki futbol hikayesiydi. Arifiyede iddialı iki takımın mücadelesinden ilk yarıda gol sesi çıkmadı 0-0

GOL, KIRMIZI KARTLAR VE BİBER GAZI

karşılaşmanın ikinci  yarısında sahadaki oyun hatalı kaleci hatasından gelen golle hareketlendi. 55 Dakikada uzun hava topu ortasına hatalı çıkan Kaleci İlker’i Semihin kafa sı affetmedi. 1-0. Golden sonra sapanca nın şursuz baskısına karşın Arifiyle kontratakları devreye girdi.70 dakikada Oğuzhan’ın kaleciye yaptığı kontrolsüz müdahaleden ikinci sarıdan kırmızı çıktı ve Sapanca sahada on kişi kaldı. Kritik mücadelenin son anların a doğru tribünler karıştı. Büyümesi muhtemel olaylara Sapancalı Ö Faruk oyun alanından tribünlere çıkarak katılması anında Emniyet güçleri olayları bastırmak adına Biber gazını devreye soktu. Bu arada tribünlere müdahil olan Ö Faruk’a da kırmızı çıkınca Sapanca oyunu on kişi tamamladı ve sahadan çok önemli üç puan kaybı ile ayrıldı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!