Arifiye 2 yarı açıldı 3-1

featured

Arifiye 2 yarı açıldı 3-1

Saha: Arfiye Spor komleksi

Hakemler :Serkan Önsal .Ö Faruk Kılıç Ömer Akyıldız

Arifiyespor :Ersin ** Hakan * Bekir *** İsmail *** Özkan ** Aydın ** Hamdi *** ( Dk 72 KK) Sedat ** Mustafa ** ( Abdullah *) Özgür *** Tugay ** ( Emre **)

Antrenör :Osman Gümüştaş

As Akyazıspor:Emre ** Hasan Özdemir * Fatih * ( Dk 90 KK) Talha * Mustafa **Yasin ** ( Sinan*) Erkan * savaş * ( Dk 72 KK) Zekeriya ** Burak ** ( Kürşat *)

Antrenör :İbrahim Altıntaş

Goller Dk 16 Zekeriya ( As Akyazıspor) Dk 56 P Özgür Dk 62 Tugay Dk 90+5 Özgür ( Arifiyespor) Arifiyede yenilgisiz iki takımdan As Akyazı bu ünvanını yitirdi. Arifiyede 16 dakikada As Akyazı ekeriya ile sahalarmızda ender görülen müthiş bir golle takımını 1-0 öne geçirdi. İlk uyarı buskorla bitti. İkinci yarıda ev sahibi Arifiyespor Hamdinin girilşimleri ile üst üste iki gol buldu. 56 da Hamdi ceza sahası içinde Fatih tarafından kontrolsüz hamle ile düşürülünce hakem terettütsüz penaltı noktasını gösterdi. Özgür attı maça 1-1 lik eşitlik geldi. 62 Dakikada soldan Hamdi ile kontratağa kalkan Arifiye akının Talha durduramadı. Hamdi rakibini geöçtikten sonra Emrenin yanından plaseyi çaktı ağlara doğru giden topa direkle karışık son hamle Tugaydan geldi ve Arifiye geriden gelip 2-1 öne geçti. 71 de gerilen ,karışan oyundan iki kırmızı çıktı. Arifiyerden günün kahramanı hamdi ile As Akyazıdan Zafer kırmızı görünce iki takımda sahada on kişi kaldılar. As Akyazının beraberlik cabaları sürerken 90+5 de Özgür maça son noktayı koydu.3-1. Bu arada 90+1 de AS Akyazıdan fatih ikinci sarıdan kırmızı görünce Akyazı ünvanını kaybettiği maçta soyunma odasına 9 kişi ile gitti.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!