Arif Özsoy’un başarısı

featured

Arif Özsoy’un  başarısı

Bu güne kadar Sakarya’mızda spor il müdürlerimiz arasında en başarılı müdürler kim deseler ben şahsen 3 müdürümün adını veririm.

Bunlardan birincisi Sakarya’mızda uzun yıllar olmayan imkânlarla Sakarya’mıza o günkü şartlarla yeni tesisler kazandıran başarılarla anılan Allah rahmet eylesin Necmi Uztürk  gelir.

İkincisi yine Sakarya’mıza bir çok yeni tesisler yaptırarak çalışmalarında üstün başarıları ile anılan sevilen spor il müdürü olan ve Sakarya’mızın abisi olarak anılan  ona Allah sağlıklı uzun ömürler versin derim Erdoğan Çamlıyurt’dur..

Çünkü Sakarya’mıza sportif faaliyetlerinde en başarılı dönem onun döneminde olmuştur. Kendi bünyesinde bulunan tüm  tesislerin yenileme ,tamir onarım işlerinde kullanılması için  bir çok atölyelerin açılması sağlamış bu atölyelerde çalışacak olan insanlarımıza iş imkanı temin etmiştir..

Diğer yandan ise spor müdürlüğüne gelir sağlamak için  çeşitli branşların milli takımları olarak rahat  çalışmaları için kamp eğitim merkezinin yapımı ile spor il müdürlüğümüze bir çok maddi gelir sağlayan müdürümüzdü.

Gelelim üçüncüsü olan Yeni spor il müdürümüz Arif Özsoy Geldiği günden bu güne kadar yaptığı çalışmalar gerçekten taktir edilecek kadar olması sevindirmiştir.

Yeni spor il müdürümüz olan Arif Özsoy şahsen kendisi Sakaryalı olmamasına rağmen bir Sakaryalı gibi çalışmalarına hız vererek yenilikleri ile anılacak bir müdürümüz

Nedeni ise ilçelerimizde ne kadar tesisler varsa tamir ve onarım için  hepsini elden geçirttirerek yenileşme yaparak yeniden spora kazandırdı. Atatürk spor kompleksi Yüzme havuzu; Lütfü Yaman ve Necmi Uztürk spor salonu Yeni kent spor salonu ile Tenis kortların bakım ve onarımlarını yaparak 25 branşın faaliyetine hız vererek 23 bine yakın sporcu lisansı ile ilke imza atmasını sağlamıştır.

Sayısının yüzü geçkin olan spor kulüplerin faaliyetlerine yol açarak Spor İl Müdürümüz Arif Özsoy’un Sakarya’mızın mazisinde yer alan Dünya, Avrupa ve Türkiye Şampiyonlukları ve derecelerinin bulunduğu bilerek Sakarya’mız, sporun başkenti olma yolunda emin adımlarla ilerlemesi için var gücünle çalışmalarına devam ediyor olması sevindiricidir.

Düşünebiliyor musunuz yeni stadın altında 120 metre uzunluğunda sentetik zeminli Türkiye’nin en uzun Yeni Kapalı Atletizm Pistin yapılmasını sağlamış hatta yine bu stadın altına cep spor salonların  yapımı için çalışmalarına hız verdi.

İşte Sakarya’mızın 3 altın başarılı spor adamları bunlar derim. Çünkü hiçbir menfaat düşünmeden verdikleri hizmetler her zaman anılarda kalarak anılacaklar.

Saygılarımla

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!