Antrenörlerin Dikkatine !

Antrenörlerin Dikkatine !

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan İş Birliği Protokolü kapsamında gerçekleştirilen beş ayrı süreçten oluşan Türkiye Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Projesininin birinci süreci tamamlanmıştır. Projenin ikinci sürecini oluşturan ve toplam 12 aylık Temel Eğitim Spor Programı kapsayan Sporcu Eğitim ve Gelişimi Programı Halk Eğitim Merkezleri  aracılığıyla gerçekleştirilecektir.

Bu nedenle 2018-19 Eğitim-Öğretim yılında ilkokul 3. sınıfta eğitim görürken yetenek taramasından geçen çocuklarımızın (2. Grup) 15 Eylül 2019 tarihinde Temel Eğitim Spor Eğitimlerine başlayabilmesi için kurs programlarında ek ders ücreti karşılığı eğitici olarak görev almak isteyen Antrenörlerin EK’teki formu doldurup 12 Temmuz 2019 tarihine kadar Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ve İlçe Müdürlüklerine bildirilmesi gerekmektedir.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!