Antrenörler Tamer İlaçan ile devam dedi

featured

Antrenörler Tamer İlaçan ile devam dedi

Türkiye Faal Futbol Antrenörler Derneği (TÜFAD) Sakarya Şubesi’nın olağan genel kurulu bugün yapıldı. Tamer İlaçan oybirliği tekrardan  derneğin başkanı seçildi.

Tüfad Sakarya Şubesinin olağan genel Kurulu Adapazarı Belediyesi Orhangazi Kültür Merkezin’de gerçekleştirildi.TÜFAD başkanlığına yeniden seçilen İlaçan, kongrenin camiaya hayırlı olmasını diledi. İlaçan genel kurula katılan tüm antrenör arkadaşlarına teşekkür etti.

İlaçan; ”Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu ve Bşk Yrd Fatih Çelikel Hocamıza,Divan kurulu Askf Bşk Yaşar Zımba,Hasan Zandolu H.Remzi Kolat ,Amatör Fut.Der Bşk Ömer Bektaş ,Evraklarımızı düzenleyen Ahmet Silahçı ,Hava muhalefetine rağmen kongremize katılan ve katılamayan tüm üyelerimize,değerli basınımıza ve salon personeline katkılarından dolayı teşekkür eder, Sakarya ve Türk Futboluna hayırlar getirmesini dileriz dedi.

İşte  Tüfad Yönetim Kurulu Asil Listesi

1-Tamer İlaçan

2-Bülent Kasım

3-Kemal Ateşli

4-Hakan Köksöken

5-Recep Eren

6-Süleyman Özkan

7-Murat Bahçeci

8-Serhat Sütlü

9-İsmail Küçük

10-Fevzi Çapkınlar

11-Tamer Yüksel

12-Haldun Şehit

13-Nuri Sait Okur

14-Adem Aydın

15-Sami Bağdatlı

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!