ANTALYA KAMPI BAŞLADI

featured

ANTALYA KAMPI BAŞLADI

Spor Toto 3.Lig 3.Grup’ta ilk yarıyı lider Afyonspor’un arkasında 3.sırada bitiren Sakaryaspor, 2.yarının 2.Etap çalışmasına Antalya Lara’daki Melas Otel’de başladı.

Teknik Direktör Tuncay Şanlı tarafından kamp kadrosuna alınmayan Talha Mayhoş ve Ferhat Yazgan ile Maltepespor’a kiralanan Furat ve Hacı Ömer de bu listede yoklar. 2.yarıya Kastamonuspor’dan sol açık Fatih Özçelik’i, Keçiörengücüspor’dan santrafor Coşkun Yılmaz’ı ve Erzurumspor’dan da orta saha oyuncusu Fahri Tatan’ı alan Yeşil Siyahlı temsilcimiz, dün Lara Melas Otel’de 12 günlük kampa başladı..

ANTALYA’DA GÜÇ DEPALAYACAKLAR

Sakaryaspor, ikinci yarı hazırlıkları çerçevesinde 11 günlük kamp için Antalya’ya hareket etti.. 15 Ocak’ta start alacak ikinci yarıya bomba gibi girmeyi amaçlayan yeşil-siyahlı ekibimiz kamp süresi boyunca 4 hazırlık maçı oynayacak. Teknik Direktör Tuncay Şanlı yönetiminde gerçekleştirilecek kampta yeşil-siyahlı ekibimiz hem güç depolayacak hem de arkadaşlık bağlarını kuvvetlendirecek. 25 kişilik kafileyle Antalya’ya giderek kampa giren Sakaryaspor’da yönetici olarak da Orhan Şeşen takıma eşlik ediyor.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!