ANTALYA KAMPI BAŞLADI

featured

ANTALYA KAMPI BAŞLADI

 

Ligin ikinci yarısına Antalya’da hazırlanacak olan Yeşil-Siyahı ekip dün kamp yapacakları otelde toplanarak çalışmalarına başladı.

 

16 gün sürecek olan Antalya kampında ligin ikinci yarısına en iyi şekilde hazırlanmak isteyen Sakaryaspor’da kamp yapılacak otele 2 gün önceden giden Teknik Direktör Engin Korukır tarafından karşılanan Yeşil-Siyahlı futbolcularla kısa bir toplantı sonrasında çalışmalara geçildi.

Kamp öncesi 3 futbolcu ile yollarını ayıran Sakaryaspor’da kamp kadrosu 28 kişi olarak açıklandı. Daha önce Fatih Özçelik, Zefer Aydoğdu ve Erçağ Evirgen’le yollarını ayıran Yönetim Kurulu’nun Antalya kampında da bazı futbolcularla bire bir görüşme yaparak en az 2 futbolcuyla daha yollarını ayırması bekleniyor.

 

KAMP KADROSU

Sakaryaspor’da dün başlayan Antalya kampına katılan futbolcular açıklandı. Sakaryaspor Kulübü’nden yapılan açıklamada 28 kişilik kamp kadrosu şöyle;

Aykut Berat Yıldız, Batuhan Karadeniz, Beykan Şimşek, Burak Bekaroğlu, Canberk Ömer Özdemir, Cem Ekinci, Coşkun Yılmaz, Emircan Seçgin, Ercüment Kafkasyalı, Fatih Özçelik, Ferhat Kaya, Ferhat Yazgan, Fikret Topaloğlu, Hakkı Can Aksu, Yasir Subaşı, Mahir Sağlık, Burak Taşdemir, Murat Akın, Ramazan Civelek, Ramazan Çevik, Ramazan Sal, Serdar Ümit Deniz, Sezer Badur, Talha Mayhoş, Tufan Kelleci, Furat Koç, Oğuzhan Kol, Bahadır Yağız.

Kamp kadrosunda ismi açıklanan en dikkat çekici isimler Oğuzhan Kol ve Bahadır Yağız oldu. Amatör lisansı bulunan 1999 doğumlu Oğuzhan ve 2000 doğumlu Bahadır’ın göstereceği performans merak konusu oldu.

“AĞIR ANTRENMANLA BAŞLAYACAĞIZ”

2 hafta sürecek Antalya kampına başlayan Sakaryaspor’da Teknik Direktör Engin Korukır, bu süreyi en iyi şekilde değerlendirerek ligin ikinci yarısına hazır hale geleceklerini söyledi.

ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Antalya’da 16 gün sürecek olan hazırlık kampında çok çalışacaklarını söyleyen Teknik Direktör Engin Korukır, “çalışmalarımıza ağır antrenmanlarla başlayacağız. Hedefimiz günde 3 antrenman yapmak. Ben geldiğim ilk günden beri söylüyorum, çok güçlü bir ekibimiz var ve yoğun antrenman programına tüm futbolcularımızın uyacağına eminim. Kamp süresince en az 4 hazırlık maçı oynamak istiyoruz. Yapacağımız çalışmaları oynayacağımız hazırlık maçlarıyla pekiştireceğiz” dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!