Ant kaybetti ama avarajla Şampiyon oldu 83-90

featured

Ant kaybetti ama  avarajla Şampiyon oldu  83-90

Basketbolde Halis Yıldırım büyükler U 18 ligi Antsporun zaferi ile sonuçlandı. Büyükşehir Belediye  ilk maçta 11 sayı farkla yenildiği maçın rövanşında hep önde koştu ama  Antsporun ilk maçta yakaladığı 11 sayılık farkı kapatamayınca maçı 90-83 kazanmak şampiyonluk için yetmedi. Final maçının öncesinde  oynanan üçüncülük karşılaşmasında Gelişimspor  BŞB ( B ) takımını 78-52 yendi. Basketbolde final akşamına  büyük ilgi gösterilirken tribünlerde  sivil toplum önderlerinden Akgün Altuğ ile Hasan Ali Alişan’da yer aldı.

ŞAMPİYON KUPASINI  ALTUĞ VE ALİŞANDAN ALDI

Nefese gecen finalin ardından  ödül töreninde Şampiyon kupasını aldı. Şampiyonluk coşkusu yaşayan Andspora  kupasını  Akgün Altuğ( Ticaret ve sanayi odası başkanı ) Hasan Alişan ( Esnaf ve Sanatkarlar odası Başkanı ) ortaklaşa verdiler. Bu arada ikinci BŞB ( A) Takımına kupası Basketbol İl Temsilcisi Mehmet Memiş Güzeldal verdi. Ödül töreninin ardından toplu resim çekildi ve Basketbolde liglerde Gelişimspor ( U14) ,BŞB ( A)( U16)  ve Antspor da ( U 18 ) şampiyonluk kazanan takımlar olarak isimlerini potaya astılar. NAZIM AKTÜRK

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!