ANKARA’YA UMUDA YOLCULUK

ANKARA’YA UMUDA YOLCULUK

23/10/2015 Cuma  Ankara’da saat 14.30’da grubun güçlü temsilcisi Adliyespor ile karşılaşacak olan Sakaryaspor, Ankara’ya 22/10/2015 Peşembe  saat 13.00’da Halit Evin’in verdiği özel araba ile hareket etti..

Rüstemler tesislerinde sabah 10.00’da son bir idman yapan yeşil siyahlılar, öğlen yemeğinin ardından kara yoluyla Ankara’ya hareket ettiler.  Ankara’da kamp yaparak geçirecek olan Sakaryaspor, maçın ardından Adapazarı’na geri dönecek.

MORALLER YERİNDE

Spor Toto 3.Ligin 11.haftasında yarın deplasmanda Adliyespor’un konuğu olacak Sakaryaspor çalışmalarını Rüstemler Tesisleri’nde bu sabah yaptığı tek idmanla devam ettirdi. Teknik Direktör Deniz Kolgu nezaretinde sürdürülen çalışmaya sakatlıkları devam eden Efşan ve Tevfik dışında tüm oyuncular katıldı. Son maçlarda alınan seri galibiyetlerin ardından morallerin son derece yüksek olduğu yeşil-siyahlı ekibimizde futbolcuların idmanda neşeli tavırları da dikkat çekti. Ankara deplasmanından da galibiyetle döneceklerine inanan yeşil-siyahlı oyuncular, 3 puandan başka bir şey düşünmüyor.Sakaryaspor antrenmandan sonra öğlende Ankara’ya hareket etti.

18 KİŞİLİK KADRO

Sakaryaspor’un yarın Ankara’da Ostim Stadında saat 14.30’da karşılaşacağı Adliyespor maçının kadrısunda 18 futbolcu bulunuyor. Kafilede ayrıca yöneticiler İsmail yenice ile Uğur Çelikaslan da yer aldılar. Kafile şu futbolculardan oluşuyor: Yavuz Eraydın , Adnan Güngör, Fikret Topaloğlu, Volkan Çekiç, Sertaç Eren, Burak Bekaroğlu, Mustafa Cevahir, Hacı Ömer Doğru, Burak Göksel, Volkan Yılmaz, Mustafa Akgün, Hüseyin bilge, Nedim Köseoğlu, Hakan çalışkan, Sadullah Eraslan, Feyyaz Aydil, Mert Sarı ve Doğan Seçkin Şavkın.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!