Ankaraspor-Sakaryaspor: 1-1

featured

Ankaraspor-Sakaryaspor: 1-1

Sakaryaspor, deplasmanda oynadığı Ankaraspor maçında aldığı 1-1’lik sonuç ile ayrılarak bu sezon deplasmanda oynadığı 4’üncü maçından da beraberlik ile ayrılmış oldu.

Sakaryaspor, TFF 2.Lig’in 7’inci haftasında deplasmanda Ankaraspor’a konuk oldu. Osmanlı Stadı’nda oynanan müsabakada 1-0 geriye düşen yeşil siyahlılar ilk devre bitmeden eşitliği bulmasına rağmen ikinci yarı aradığı golü bulamayınca bir deplasmandan daha beraberlik ile dönüyor.

TARTIŞMALI GOL
İki takımında dengeli oyunu ile başlayan müsabakada yeşil siyahlılar zaman zaman rakip kaleyi yoklasa da tehlike yaratmakta zorlandı. 31’inci dakikada orta alandan kazanılan serbest vuruşu  bekletmeden kullanan Ankaraspor’da kaleci ile karşı karşıya kalan Erdal Öztürk, kaleci Furkan’nı da çalımlayarak golünü attı. Golün ardından müsabakanın hakemi Batuhan Gültek’e yeşil siyahlı futbolcuların yoğun itirazı oldu. Bu golün ardından iyice gerginleşen karşılaşmada ilk devrenin son anlarında Sakaryaspor’da İrfan’ın kullandığı serbest vuruşta, Oğuz Kocabal’ın kafa ile indirdiği topa Ali Özgün düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi. 1-1

İkinci yarıda oyunun kontrolünü erken ele alan Sakaryaspor oyuncu değişikliklerinin de ardından rakip kalede gol arayışlarına sıklık verdi. Tahir ve Ozan ile iki önemli pozisyondan yararlanamayan yeşil siyahlılar mücadelenin son anlarında da Ankaraspor’a zor anlar yaşatsa da aradığı golü bir türlü bulamadı. Sakaryaspor bu sonuç ile ligde oynadığı 4’üncü deplasmanda maçından da beraberlik ile ayrılmış oldu. Temsilcimiz bu aldığı bir puan ile puanını 13’e yükseltirken haftayı 7’inci sırada tamamladı.
Sakaryaspor, Pazar günü kendi evinde 17 puan ile zirvenin ortaklarından Hekimoğlu Trabzon’u konuk edecek.

ANKARASPOR: 1 SAKARYASPOR:1
STAT: Osmanlı
HAKEMLER: Batuhan Gültek** Muhammet Yıldız** Barış Çiçeksoylu**
ANKARASPOR: Metin** Recep** A.Batuhan** Mehmet** Oktay* (Dk.21 Gökhan*) Mert* (Dk 59 Şahin*) Erdal***(Dk 70 Barış*) Sedat** Murat**(Dk 70 Mirkan*) Erdem**(Dk 59 Eren*) Furkan**
T.DİREKTÖR: Taner Taşkın
SAKARYASPOR: Furkan** Oğuz** Ümit** Çağlayan*** Onur* (Dk 81 Umut)  Oğuz K.** (Dk 63 Ömer Can*) Serkan** İrfan** (Dk 85 Ömer) Ozan** (Dk 81 Hurşit) Onur R.* Ali*** (Dk 63 Tahir*)
T.DİREKTÖR: Ercüment Coşkundere
GOLLER: Dk 31 Erdal Öztürk (Ankaraspor) Dk 45 Ali Özgün (Sakaryaspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!