ANKARA DENEME LİSESİ ŞAMPİYON

featured

ANKARA DENEME LİSESİ ŞAMPİYON

Final maçı

İlimizde 5 Gündür devam eden Türkiye Liseler arası Genç erkekler Türkiye Futbol şampiyonası final grubu maçları Erenler sentetik sahada oynanan final karşılaşması ile sona erdi ve final maçında Ankara Bahçelievler  Deneme Lisesi İstanbul Çekmeköy Modafen Lisesini 2-0 yenerek Türkiye şampiyonu oldu ve 29 Mayıs- 6 Haziran 2016 Tarihleri arasında Fransa’da oynanacak olan Avrupa Şampiyonasında ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

3-4 maçı

Şampiyonada  Trabzon Araklı lisesi, İstanbul Bahçeköy lisesini 2-1 yenerek Türkiye üçüncüsü oldu, Bahçeköy lisesi ise  dördüncü sırada kaldı.

Enler seçildi

Turnuva boyunca maçları izleyen Sakarya Okul Sporları Tertip Kurulu da maçlarda başarı gösteren  Ali Eren Karadağ, Muhammed Selim Okur, Seyfullah Dere Arda Kızıldağ, Recep Coşkun, Kadir Kaan Özdemir, Erdem Aydın, Ramazan Akarsu, Gürkan Şentürk, Yasin Bektaş, Halit Baktaş en iyi on bir seçildiler. Şampiyonanın en iyi 11 futbolcusuna başarı belgesi verildi.  Şampiyonanın en değerli oyuncusu  Mücahit Can Alçay olurken, en centilmen takım Şampiyon Ankara Bahçelievler deneme lisesi oldu.

Kupalar verildi

Düzenlenen ödül töreninde  Ankara Bahçelievler Deneme Lisesine Şampiyonluk kupasını Gençlik Hizmetleri ve spor il müdürü Fatih Çelikel takdim etti. İkinci İstanbul Çekmeköy Modafen Sakarya ASKF  başkanı  Yaşar  zımba  verdi üçüncü Trabzon Araklı lisesi ankara il milli  eğitim  md yrd yahya ırmak vedi  dördüncü İstanbul Bahçeköy Lisesine madalya ve kupaları takımı,gençlik hiz spor ilçe  md  Sabahattin güzel  protokol mensupları tarafından verildi. Şampiyonada yer alan takımların tüm futbolcu ve yöneticilerine katılım ve başarı belgeleri takdim edildi.

1 IMG_4414 IMG_4419 IMG_4422 IMG_4423 IMG_4425 IMG_4431 IMG_4432 IMG_4433 IMG_4435 IMG_4437 IMG_4440 IMG_4442 IMG_4469 IMG_4484 IMG_4490 toplu

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!