Andspor Genç Kızlarda şampiyon oldu

featured

Andspor  Genç Kızlarda şampiyon oldu

Sakarya Basketbolunda şu sıralar devam etmekte olan ,bitime koşan Genç Kızlar Basketbol il birinciliğinde Andspor ( A ) şampiyonluk vizesini aldı. Genç Kızlara  iki takım halinde katılan  Andspor  şampiyonlukta iddialı Düzce Atletik sporu 79-63 yenerek  pota altında genç kızlarda şampiyonluk kupasını  evine taşıdı. Andspor   hafta içeresinde oynadığı bir diğer karşılaşmada  And.Basketi  82-63 yendi.Bu arada Anadolu Basket –Andspor ( B ) takımını 58-53 yendi.  Son olarak Çarşamba günü oynanan Pota altı mücadelelerinde Andspor ( A) Andspor ( B ) takımını 86-33 yendi. Bir diğer karşılaşmada ise Düzce Atletik Anadolu Basketi 85-58 yendi. Bu sonuçlardan sonra Andspor (A) şampiyon olurken ,Düzce Atletik ikinci oldu. NAZIM AKTÜRK

GENÇ ERKEKLERDE  BŞB-ANDSPOR ÇEKİŞİYOR

Basketbolda Büyük  Erkekler şampiyonluğu için BŞB ile Andsporun kıyasıya bir mücadelesi var. Hafta içinde Genç Erkeklerde BŞB  Tıbbiyelileri 103 -50 yenerek  şampiyonluk hayalini diri tutarken ,aynı hedef peşinde koşan Andspor ( A ) da  Anadolu Basketi 82-68 yenmeyi başardı. Bu sonuçlar gösteriyor ki  Büyük  Erkeklerde  Pota altında BŞB –Andspor ( A ) şampiyonluk mücadelesi yaşanacak.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!