Anadolu’nun Yıldızları Sakarya’dan geçti

featured

Anadolu’nun Yıldızları

Sakarya’dan geçti

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından uygulanan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) projesi, Türkiye’nin Yıldız adayları Sakarya’da buluştu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2019 yılı faaliyet programında yer alan 08-10 Şubat 2019 tarihleri arasında Atatürk Spor Salonunda gerçekleşen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Badminton Çeyrek Final Grup Müsabakaları sona erdi.

Müsabakalara erkeklerde İlimizin yanı sıra, Aydın,  Bursa, Eskişehir , Edirne, İstanbul (Anadolu-Avrupa), İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla ve Tekirdağ İllerinden olmak üzere toplam 12 Kız ve 12  erkek takımı katıldı.

Badminton Anadolu Yıldızlar Çeyrek Final Grup Müsabakalarını Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, GSİM Spor Şube Müdürü Murat Acar, Badminton İl Tesmilcisi Atalay Gürbüz, Anadolu Yıldızlar Ligi sorumluları, sporcular, antrenörler ve idareciler yakından takip ettiler.

Üç gün boyunca İlimizde süren müsabakaların ardından kızlar ve erkeklerde  İstanbul Avrupa, Muğla, Tekirdağ, Bursa, İstanbul Anadolu ve İzmir İl Karması takımları Yarı Final grubuna yükseldiler. Kız ve erkeklerde file önüne geçen Sakarya İl Karması takımı ise güçlü takımlar arasında başa baş mücadele etmesine rağmen yarı final grubuna veda etti.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!