Anadolu Yıldızları İlimizden Geçti

featured

Anadolu Yıldızları  İlimizden Geçti

Anadolu Yıldızlar Ligi Çeyrek Final Basketbol 1.Grup müsabakaları ilimizde yapıldı.

Adapazarı Atatürk Spor Salonunda yapılan açılış seremonisinde şehitler anısına saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’in açılış konuşmasında , Spor Genel Müdürlüğümüzde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Basketbol Çeyrek Final 1. Grup müsabakalarına ev sahipliği yapmaktan dolayı mutluyuz. Müsabakalara katılan tüm sporcu ve antrenörlere başarılar diliyorum “ dedi.

2 gün boyunca süren müsabakalarda Anadolu Yıldızlar Ligi Çeyrek Final Müsabakalarına erkeklerde İstanbul Avrupa , Kocaeli , İstanbul Anadolu , Bursa , Tekirdağ , Edirne,  Manisa , Eskişehir , İzmir , Kütahya , Afyonkarahisar  ve Aydın Bayanlarda ise Tekirdağ , Çanakkale , İstanbul Avrupa , Edirne , İstanbul Anadolu , Balıkesir , Manisa , Muğla , Denizli , Aydın , İzmir ve Uşak ilinde gelen takımlar ilimizde başarı aradı.

Bayanlar müsabakalarını Lütfü Yaman Spor Salonunda , erkekler ise Atatürk Spor Salonunda oynadı. Müsabakalar sonrasında erkeklerde A Grubunda Kocaeli , Kütahya, B Grubunda İstanbul Avrupa İzmir, C Grubunda İstanbul Anadolu ve Bursa, Bayanlarda ise A Grubunda İzmir , İstanbul Anadolu, B Grubunda Çanakkale , Tekirdağ, C Grubunda ise İstanbul Avrupa ve Manisa takımları gruptan çıkan ekipler oldu. Gruptan çıkan ekipler Denizli’de yapılacak Yarı Final müsabakalarında katılmayı hak kazandılar.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!