Ampute futbol takımı yönetimi kuruluşunun 3. Yılında basınla bir araya geldi,

Ampute futbol takımı yönetimi kuruluşunun 3. Yılında basınla bir araya geldi,

          Sinan Panta:  Para istemiyoruz, destek istiyoruz

 

Engelsiz Kafe’de kahvaltı

Sakarya Ampute futbol takımı yönetimi  kuruluşlarının 3. Yılında “engelsiz kafe” de basın mensupları ile bir araya geldi. Başkan Sinan Panta yaptığı konuşmada “ Biz doğrudan elimize para verilsin demiyoruz, para ile işimiz olmaz, deplasman, iç saha ve diğer konularda destek istiyoruz, konu bu” dedi. Panta “ bize lafla övgüler çok, desteğe gelince ortada kimse yok “ şeklinde konuştu.

Plaket verildi

Başkan Sinan Panta, As Başkan Bülent Vardar, Antrenörler Taner Durna, tarık Aslan, Yöneticiler Ahmet Çakar, Ayhan Aydın, Seda Karadeniz, İsmail Sezer, Gazi Metal mali işler sorumlusu Gani Özdemir’ in katıldığı toplantıda kulübe ve takıma desteklerini devam ettiren Gazi Metal temsilcisi Gani Erdoğan’a destekjlerinden dolayı şükran plaketi takdim edildi. Amputespor kulübü yönetim ve futbolcularına ilk günden itibaren büyük dstek veren engelsiz kafe yöneticisi Ferruh Kalegibi’ ye formai atkı, bere armağan edildi.

Vardar : Üzülüyoruz

As başkan Bülent Vardar yaptığı konuşmada sezon başında kriz olan saha olayı ve özellikle başta Belediyeler olmak üzere Sakarya’ daki kişi ve kuruluşların tek olan Ampute futbol kulübüne dolayısı ile engelli futbolcularına sahip çıkılmadığı için çok üzgün olduklarını belirterek “ İşimiz yüz binlerce lira değil. Zaten başkanımız Sinan Panta’nın dediği gibi biz kimseden nakit para talep etmiyoruz. Deplasmanda yada iç sahadaki maçlarımızda bize destek çıkılmasını istiyoruz.” Dedi.

Taner Durna : Yolumuza devam ediyoruz

Antrenör Taner Durna ligin ikinci yarısının 11 Mart’ta başlayacağını belirterek “ Engelli futbolcularımızı olumlu görüntüler içinde maçlara çıkarmak istiyoruz. Resmi kurumlar bile bize (Bravo çok iyi bir işle uğraşıyorsunuz) diyorlar ancak yaptığımız işleri çalışmaları görmezden geliyorşar. Her şeye rağmen yolumuza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Suat Beyenal

 

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!