Amigo Ersin son yolculuğuna uğurlandı

featured

Bir süre önce geçirdiği kalp krizi sonrası Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alınan Sakaryaspor Amigosu Ersin Uysal, bugün Orhan Cami’de kılınan öğle namazı sonrası son yolculuğuna uğurlandı. Cenazesi Arifiye Kışlaçay Mahallesinde toprağa verildi.

Bir süre öncesinde geçirdiği kalp krizi sonrası Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi‘nde tedavi altına alınan Sakaryaspor Amigosu Ersin Uysal bugün Orhan Cami’de kılınan cenaze namazının ardından Cenazesi Arifiye Kışlaçay Köyünde defnedildi. Sakaryaspor Amigosu Ersin Uysal tedavi gördüğü SEAH Kardiyoloji servisinden geçen hafta Yoğun Bakım Servisine alınmıştı. Entübe edilen Amigo Ersin makineye bağlı yaşamını sürdürüyordu. Ersin Uysal’ın cenazesi bugün Orhan Cami’de kılınan öğle namazının ardından Arifiye Kışlaçay Köyü’nde defnedildi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sakarya Milletvekili Ali İhsan YavuzAdapazarı Belediyesi Başkanı Mutlu Işıksu ve Sakaryaspor’da görevli personel ve oyuncuların tamamı cenazeye katılarak Amigo Ersin’i son yolculuğuna uğurladı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!