Amatörlerin kalbi Antalyada attı

Amatörlerin kalbi Antalyada attı

Futbolda Amatörlerin sorunlarını içeren seminer gecen hafta üç gün boyunca  Antalya Kremlin otelde yapıldı. ASKF başkanları ile İl temsilcilerinin katıldığı seminere ev sahipliğini Konfederasyon Başkanı Ali Düşmez yaparken ,seminere MHK başkanı Kuddisi Müftüoğlu ,TFFHGD Başkanı Apturahman Arıcı , GSGM Mehmet Baykan ,Adnan Ersan katıldı. Sakaryayı ASKF Başkanı Yaşar Zımba temsil ederken İl temsilcisi olarak Ali Aslanda seminerde yer aldı. MHK Başkanı Kuddisi Müftüoğlu ,Hakemlerin başına yeni geldiklerini, kısa sürede bazı  eksikleri giderdiklerini ,ilerleyen günlerde Hakemlik teki sıkıntıları çözmek adına önemli hamleler yapacaklarını açıkladı. Adnan Ersanda seminerde özellikle U gençlrde uzun aralar olduğunu , bu uzun araların illerde ASKF ler ve İl temsilcileri önderliğinde turnuvalarla kapatılması önerisini getirdi.

Fot Antalyadaki seminerde Sakaryayı ASKF başkanı yaşar Zınba ve il temsilcisi Ali Aslan temsil etti. Başkan Zınba ve Aslan Konfederasyon Başkanı Ali Düşmezle bir araya geldiler.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!