Amatör Spor Haftası Etkinlik Programı Belli Oldu

featured

Amatör Spor Haftası Etkinlik Programı Belli Oldu

10-16 Ekim tarihleri arasında yapılacak olan Amatör Spor Haftası kapsamında yapılacak etkinlikler belli oldu.

10 Ekim Pazartesi günü saat 17:00’de Çark Caddesi sonundan başlayıp Kent Meydanı’nda sona erecek spor korteji ile Amatör Spor Haftası etkinlikleri resmen başlayacak.

Program kapsamında hafta boyunca çeşitli spor müsabakaları düzenlenecek. Programa göre  Yenikent Spor Salonu ve Atatürk Spor Kompleksi’nde U-14 Basketbol Ligi müsabakaları, Arifiye İl Ormanı’nda okullar arası bisiklet yarışları, Atatürk Spor Kompleksi’nde karate turnuvası, Tenis Akademisi Spor Kompleksi’nde 8-9 Yaş Tenis İl Birinciliği, Sakarya Spor Salonu’nda atıcılık müsabakaları, Atatürk Spor Kompleksi’nde masa tenisi turnuvası, Atatürk Spor Kompleksi’nde minikler voleybol turnuvası yapılacak.

Ayrıca 14 Ekim Cuma günü Adapazarı Kültür Merkezi’nde saat 16:00’da Amatör Spor Haftası ve Yılın En’leri Paneli ve sonrasında ödül töreni gerçekleştirilecek.

Amatör Spor Haftası ile ilgili konuşan Çelikel, Sakarya, spor ile yaşayan bir şehir. Amatör spor kulüplerimiz de, ilimizde sporun gelişmesinde ve sporun tabana yayılmasında çok önemli bir misyon üstleniyorlar. Sadece futbolda değil, diğer spor dallarında da sporcular yetiştirerek, yetenekli gençlerimizi ülke sporuna kazandırıyorlar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak sporu bir yaşam biçimine dönüştürmüş nesiller yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bu bağlamda desteklerimizi arttırarak devam ettirme niyetindeyiz, Amatör Spor Haftası etkinliklerine tüm halkımızı davet ediyoruz, şeklinde konuştu.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!