AMATÖR FUTBOLCULAR FEDERASYONU ERZURUM’DA TOPLANDI

featured

AMATÖR FUTBOLCULAR FEDERASYONU ERZURUM’DA TOPLANDI

Amatör Futbolcular Federasyonu (AFF) Yönetim Kurulu Kasım Ayı toplantısı, Erzurum Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Ferit Karakoca ve yönetiminin ev sahipliğinde AFF Genel Başkanı Şerif Kunt’un başkanlığında Erzurum’da yapıldı.

“AMATÖRLERİN SESİ OLACAĞIZ”

19-20 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen toplantıya, Sakarya AFD Başkanı Ömer Bektaş da katıldı. Bektaş, amatör futbolun ve futbolcuların son zamanlardaki durumunu ele aldıklarını belirterek,  “Amatör Futbolcular Federasyonu olarak, futbolcuların temsili ile ilgili taban birlikleri içerisindeki eksikliğin giderilmesini sağlamak birinci önceliğimizdir. Mücadelemiz sürüyor. Hiç bir şey kolay değil.  Ülkemizin %70 inde örgütlenmiş durumdayken,  müracaatlarımız ülkemizin girmiş olduğu sıkıntılı durumlardan dolayı ilerlememiştir. Ama biz çalışmalarımızdan hiç bir zaman ödün vermedik, sonuca ulaşacağız. Tekrar çalışmaları hızlandırarak TBMM ve Futbol Federasyonu ile görüşmelerimiz neticesinde Ülkemiz futbolu ve amatör futbolcuların sesi olmaya çalışacağız. Bizleri ağırlayan Erzurum AFD Başkanı Ferit Karakoca ve Erzurum Antrenörler Derneği Başkanı Abdusselam Gökçan ile havası soğuk mert insanlarına teşekkür ederiz ‘ dedi.

afd-1 afd-2

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!