ALTINORDU FUTBOL OKULLARI, AKYAZI’DA

featured

ALTINORDU FUTBOL OKULLARI, AKYAZI’DA

Ülkemizin en geniş kapsamlı futbol okulları organizasyon olan Altınordu Futbol Okulları, Akyazı’da da kapılarını açıyor. Çağlar Söyüncü, Cengiz Ünder, Ravil Tagir, Barış Alıcı ve Berke Özer gibi yıldızları futbola armağan eden, A Mili Takım’a 3, Genç Milli Takımlar’a 58 oyuncu  veren Altınordu, artık Akyazılı çocuklara da “İyi birey, iyi vatandaş, iyi futbolcu” eğitimi verecek. Altınordu Futbol Okulları Direktörü Köksal Ferizcan, 146 futbol okulunun aynı standartlarda eğitim verdiğini belirterek, “Bu toprakların çocuklarına güveniyoruz ve Altınordu organizasyonunun temeline her zaman Altınordu Futbol Okulları’nı yerleştiriyoruz. Sistemin temeli ne kadar sağlam olursa kuracağınız organizasyon da o kadar uzun ömürlü ve sağlam olur” dedi.

 

Altınordu Akyazı Futbol Okulları’nda 17 yıllık profesyonel futbolculuk kariyerini çocuklara aktaracak olan Fatih Sarı da Türk futboluna yeni yıldızlar kazandırmak amacıyla yola çıktıklarını vurguladı. Sarı, “Bu kapıdan adımını atan her çocuk önce iyi birey ve iyi vatandaş olmayı öğrenecek. İyi bir insana iyi futbolcu olmayı da öğretebilirsiniz” diye konuştu.

 

Fatih Sarı kimdir?

Fatih Sarı (19 Temmuz 1977, Akyazı), Boluspor, Gaziantepspor, Gaskispor, Gaziantep FK, Kardemir Karabükspor, İskenderun DÇ, İstanbulspor, Mardinspor, Gebzespor, Uşakspor, Çiğli Belediyespor’da futbol oynadı. 2014 yılı başında futbolculuk kariyerini sonlandırıp TFF 1.Lig’de Tavşanlı Linyitspor’da yardımcı antrenör olarak göreve başlamıştır. 1 dönem AS Akyazıspor’da teknik sorumlu, daha sonra Batman Petrolspor’da antrenörlük görevini üstlenen Sarı, son iki sezonda Gaziantep Futbol Kulübü’nde U13, U21 ve U19 liglerinde görev almıştır. Ekibinde ayrıca kendisi gibi yıllarca futbol oynayan ve antrenörlük yapan deneyimli Sinan sarı ve üniversitede beden eğitimi ve antrenörlük eğitimi alan akademisyen vardır.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!