Altay Teknik Direktörü Sinan Kaloğlu’nun Maçı Sonrası Açıklamaları

featured

Maç sonrasında Altay Teknik direktörü Sinan Kaloğlu önemli açıklamalarda bulundu. Sakaryaspor maçına iyi hazırlandıklarını ifade eden Kaloğlu, “Öncelikle hem kendi takımımı hem de Sakaryasporlu futbolcu kardeşlerimi tebrik ederim. İyi bir mücadeleydi. Zaman zaman iyi bir futbol vardı ama temposu düşmeyen bir maçtı. Zor bir deplasmandan 3 puan için geldik. Stratejik olarak çok iyi hazırlandık. Özellikle Sakaryaspor’un blok içi ve blok arasındaki pas arasını kapatarak hızlı hücumları çalıştık. Bu da bizim oyunun başında hakim gelerek 2 gol atmamızı sağladı.” dedi.

Kaloğlu basın toplantısını “Bazı ufak nüanslarla özellikle kaptırdığımız toplarda atak yedik. Yine de maçı 3 puanda bitirmesini bildik. Genç arkadaşlarımız ilk defa böyle bir atmosferi gördü. Onlar içinde değerliydi. Son 8 haftada 1 kez yenildik. Galip gelmek için geldiğimiz bir karşılaşmada, galip geldik. Oyuncularıma teşekkür ediyorum.” sözleriyle sonlandırdı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!