ALTAY BAŞKANI  EKMEKÇİOĞLU TARAFTARLARI BEKLİYOR

featured

ALTAY BAŞKANI  EKMEKÇİOĞLU TARAFTARLARI BEKLİYOR

Bazı basın yayın organlarında Altay’ın Sakaryasporlu taraftarları istemediğine dair çıkan haberler sonrası Kulüp Başkanı Özgür Ekmekçioğlu’ndan yalanlama geldi.

“ FAİR PLAY ÇERÇEVESİNDE GEÇMESİNİ İSTİYORUM “

Altay Kulübü Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, ligin 10’ncu haftasında İzmir’de oynanacak olan Altay-Sakaryaspor müsabakasında Sakaryasporlu taraftarları en iyi şekilde ağırlayacaklarını belirterek, “Sakarya yerel basınında Sakaryaspor taraftarlarının hafta sonu İzmir’de oynanacak müsabakaya alınmayacağına dair çıkan haberler asılsızdır. Hiçbir zaman, hiçbir kuruma gelmemeleri için başvurumuz olmamıştır. Aksine emniyetin Sakaryaspor taraftarlarının gelmemesi için yaptıkları telkinlere karşı durup müsabakaya gelmeleri yönünde görüş belirttik. Yalan haber yapan basın kuruluşlarına hukuki işlem başlatacağız. Sakaryaspor taraftarını güzel İzmir’imizde büyük Altay’a yakışacak misafirperverlik ile ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Son olarak müsabakanın görsel açıdan unutulmazlar arasına girmesi için gecesini gündüzüne katarak muhteşem bir koreografi hazırlayan büyük taraftarımıza teşekkürlerimi sunar, hafta sonu oynanacak maçın her açıdan Fair-Play çerçevesinde geçmesini temenni ederim” açıklamasını yaptı.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!