ALT YAPIYA HÜCUM BAŞLADI

featured

ALT YAPIYA HÜCUM BAŞLADI

Türkiye Futbol Federasyonu’nun aldığı karar sonrasında Gelişim liginde yer almayacak olan Sakaryaspor alt yapısına Profesyonel kulüpler talip olmaya başladılar.

ÜÇ GENÇ FUTBOLCUMUZ TEKİRDAĞSPOR’DA

Sakaryaspor U-19 Takımının başarılı oyuncuları İbrahim Can Köse, Berk Akıncı ve Emre Kars Spor toto 3. Lig ekiplerinden Tekirdağspor ile 2 Yıllık sözleşmeye imza attılar. Teknik Direktörlüğüne yine Sakarya’lı olan Ali Nail Durmuş’un getirildiği Tekirdağspor, Teknik Direktör Ali Nail Durmuş’un isteği üzerine Sakaryaspor’lu 3 Futbolcu için menajer Serdar Şener ile görüşmeler yaptıktan sonra anlaşma sağlandı ve bu üç genç oyuncumuz bundan böyle Tekirdağspor forması giyecekler. İbrahim Can Köse, Berk Akıncı ve Emre Kars geçtiğimiz sezon A Takımımız ile antrenmalara katılmış ancak forma şansı bulamamışlardı. Menajer Serdar Şener Tekirdağspor Kulüp binasında yapılan imza töreni sonrasında bir açıklama yaparak transferlerin bundan böyle de devam edeceğini, Sakarya’dan gerçekten futbolcu fışkırdığını ancak yöneticilerin bunları görmemezlikten geldiğini söyledi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!