ALT YAPIDAN BİR YAPRAK DAHA UÇTU

featured

ALT YAPIDAN BİR YAPRAK DAHA UÇTU

Yenikentspor’da futbola başlayan ve önce Akyazı Akınspor daha sonra Sakarya Tekspor’da dikkatleri çekerek Sakaryaspor alt yapısına transfer edilen Bayram Erol Savtekin son olarak Sakaryaspor U-19 Takımında oynarken ligin ikinci yarısında kendine başka bir takım aramak üzere U-19’ların maçlarına çıkmamıştı.9 Şubat 1997 Doğumlu  Bayram Erol Savtekin anlaştığı Boluspor formasını giydi ve son olarak ta transfer sezonunda Süper Ligin yeni ekiplerinden Alanyaspor tarafından beğenilerek bu kulüple sözleşme imzaladı.

ÖNCE U-21 SONRA A TAKIMI

Bayram Erol Alanyaspor alt yapı genel koordinatörü ile Teknik heyetin dikkatlerini çekti ve bu futbolcu ile önce U-21 Takımında oynaması ve ligin ikinci yarısında da profesyonel imza attırılarak A Takım kadrosuna alınmak üzere anlaşma sağlandı. Böylece Sakarya’lı futbolcularımızdan biri da Sakarya dışında şansını aramak zorunda kaldı.Bayram Erol bu sevincini kendisinin ilk antrenörü Ercan konuklar ile paylaştı.

Bayram Erol (1)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!