Alpay alev istifa etti

featured

Alpay alev istifa etti

Sakarya basketbol il temsilcisi Alpay alev istifa ettiğini duyurdu

7 yıldan bu yana (2011-2018) gönüllü olarak büyük bir özveri ve şevkle sürdürdüğüm Türkiye Basketbol Federasyonu Sakarya Basketbol İl temsilciliği görevimden kendi isteğim ile ayrılmış bulunmaktayım.

 

Görevde kaldığım süre içerisinde Türk basketbolu ve çok sevdiğim memleketim Sakaryamın basketbolu için en iyisini isteyerek karşılıksız olarak sevgili ekip arkadaşlarım Mehmet Memiş Güzeldal ve Çağrı Muti ile beraber hiç bir fedakarlıktan kaçınmayarak tabiri caizse gece gündüz basketbol ile yatıp kalkarak hizmet ettik. Son 7 yılda ilimiz basketbolunun çıtasını yukarılara doğru bir nebzede olsa taşıyabildiysek ne mutlu bize.

 

Şimdiye kadar benimle aynı yolda yürüyen ve aynı kaderi paylaşan basketbol camiasındaki hiç kimseyi ayırtetmeden herkese çok teşekkür ediyorum.Emek veren eski yeni kim varsa hiç bir zaman unutmadım, unutmayacağım.

 

Tek tek isim yazmaya kalksam sayfalarca tutar lakin, birlikte çalıştığım Valiler,Belediye Başkanları,Federasyon başkanları,Gençlik ve Spor İl müdürleri başta olmak üzere, bir çok TBF çalışanı ve Spor İl müdürlüğü personeli, bir çok değerli basın mensubu, bir çok antrenör, yönetici,öğretmen,sporcu,veli ve hakem arkadaşlarım ile çok güzel ve verimli çalışmaları,organizasyonları hep birlikte gerçekleştirdik.

 

Umuyorum ki memleketim daha iyisini hak ediyor ve gercekleştirecektir. Bundan sonra bayrağı teslim alıp göreve devam edecek olan arkadaşım ve ekibine başarılar diliyorum.

 

Basketbola olan sevgim hiçbir zaman bitmeyecek olup 20 yıla yakındır Hakem, Gözlemci, Spor yöneticisi ve İl Temsilcisi olarak hizmet ettiğim camiama umuyorum zamanı geldiğinde yine hizmet etmeye devam edeceğim. Kalbi basketbol sevdası için çarpan herkese benden yana haklarım helal olsun.

 

Kamuoyuna sevgi ve saygılarımla duyururum.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!