ALIN SİZE ALT YAPI GERÇEĞİ !

featured

 

Sakaryaspor yönetimi alt yapıdan hiç bir oyuncuyu profesyonel yapmak istememesi üzerine yaşı dolan tüm oyuncular serbest kalacak.

TAKKE DÜŞTÜ KEL GÖRÜNDÜ

Sakaryaspor yönetimi sigorta ve maaşlarının ödeyemeyecek olması nedeniyle kimseyi profesyonel yapmaya yanaşmıyor. Alt yapıdan hiç bir oyuncuyu profesyonel yapmak istenmemesi üzerine yaşı dolan tüm oyuncular serbest kalacak. Öte yandan Sakaryaspor yönetimi alt yapıdan yetişen Burak Bekaroğlu’nu satıp kaynak yaratma arayışını da sürdürüyor. Geçtiğimiz sezon Türkiye 2’incisi olan bu sezonda grubunu ikinci olarak tamamlamasına rağmen Türkiye Şampiyonu Bursaspor’a elenerek finallere gidemeyen Sakaryaspor U-19 takımından hiç bir oyuncu A Takım kadrosuna davet edilmedi. Yaşı U-19 takımına tutmayan tüm oyuncular bonservisleri verilerek serbest bırakılacak.

BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSU !

Başkan İsmail Gürses göreve geldiğinde Türkiye 2’incisi olan kadroyu mutlaka değerlendireceğini söylemesine rağmen geçtiğimiz sezon tüm hazırlık kampı aşamalarına katılan 8 genç oyuncudan hiç birine profesyonel sözleşme imzalanmamıştı. Sakaryaspor’da alt yapıdan hiç bir oyuncuya A Takım şansı verilmezken geçtiğimiz sezon Trabzonspor alt yapısından Mücahit Çakır ve Fenerbahçe altyapısından Abdurrahman Canlı’yı kiralandı.  Yeşil Siyahlı yönetim bu sezon da yine Galatasaray ve Fenerbahçe alt yapısında görev yapan bazı oyuncuları kiralamak için uğraşıyor. Yeşil Siyahlılarda geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında kaleci Hüseyin’nin sakatlık yaşamasının ardından alt yapıdan kaleci Aykut’a profesyonel lisans çıkarıldı.. A Takıma yükselme ve profesyonel olma ile ilgili bu sıkıntılar yaşanırken Sakaryaspor’da birçok alt kategoride mücadele eden oyuncuların aileleri çocuklarını altyapıdan almayı düşündüğü gelen haberler arasında.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!