Alandüzüspor-54FK. 4-1

featured

1.Amatör Küme A Grubu’nda tehlikeli bölgeden uzaklaşma çalışan Yenilandüzüspor, play-off hesapları yapan 54FK’yı 4-1 mağlup ederek moral buldu.

Sakarya 1.Amatör Küme A Grubunun 13’üncü haftasında YeniAlandüzüspor ve 54 Futbol Kulübü karşı karşıya geldi. Karaman Stadı’nda oynanan müsabakaya hızlı başlayan Yeni Alandüzü 16’ıncı dakikada Tolga Küpçük’ün golü ile 1-0 öne geçti. Bu golün ardından oyun hakimiyetini eline alan Yeşil Sarılılar 27’inci dakikada Semihcan Sevinç ve 28’inci dakikada Tolga Küpçük’ün attığı gollerle skoru 3-0’a getirdi. İlk devrenin bu skorla bitmesi beklenirken Yeni Alandüzüspor 41’inci dakikada kazandığı penaltı atışında Abdullah Erbay ile ilk devreyi 4-0 önde kapadı. Penaltı pozisyonu sonrası her iki takımdan da birer oyuncu kırmızı kartla oyun dışında kaldı

Karşılaşmanın ikinci yarısında oyundaki üstünlüğünü koruyan Yeni Alandüzüspor’a 78’inci Agah  attığı golle skoru 4-1’e taşıdı. Son bölümlerde 9 kişi kalan 54 FK 88’inci dakikada kazandığı penaltı atışını değerlendiremeyince müsabaka 4-1 Yeni Alandüzüspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!