Alaağaç pes etmiyor

Alaağaç pes etmiyor

Süper Amatör Küme A Grubu’nda alt sıralardan kurtulmaya çalışan Kocaali Sahilspor ve Alaağaçspor Kocaali Sentetik Saha’da karşı karşıya geldi. Konuk ekip sahadan 5-1’lik galibiyetle ayrılarak kümede kalma adına önemli bir engeli geride bıraktı.

İlk yarı beraberlik

Süper Amatör Küme A Grubu’na orta sıraları hedefleyen Kocaali Sahilspor ile kümede kalma mücadelesi veren Alaağaçspor Kocaali Sentetik Saha’da karşı karşıya geldi. İlk yarısı 1-1’lik eşitlikle geçilen karşılaşma konuk ekip Alaağaçspor’un 1-5’lik galibiyeti ile sonuçlandı. Müsabakaya hızlı başlayan yeşil beyazlı ekip henüz 7. dakikada üstünlüğü yakalasa da fazla uzun sürmedi. Alaağaçspor’un 7’de Polat ile bulduğu gole Kocaali Sahilspor 17. Dakikada Selçuk ile karşılık verdi. İlk yarı bu sonuçla noktalandı.

Gol yağmuru

Ev sahibi Sahilspor’un baskısıyla başlayan ikinci yarıda, eşitlik uzun süre bozulmadıysa da son yarım saatlik bölüm gol yağmuruna sahne oldu. 65’te Yavuz ve 69’da ilk golün sahibi Polat ile skoru bir anda 3-1’e getiren konuk ekip, katı defansla Kocaali Sahilspor’un etkili ataklarını savuşturmayı başardı. Müsabakanın son bölümlerinde gol için yüklenen mavi beyazlı ekip savunmada açık verince fatura ağırlaştı. Maçın bitimine dakikalar kala sahneye çıkan Alaağaç’ın suskun forveti Onur 88 ve 90+2. dakikalarda skoru 5-1’e taşıdı.

 

Saha: Kocaali Sentetik

Hakemler: Aytekin Atabek*** Sunay Bayar*** Mesut Kotan***

Kocaali Sahilspor: Özgür* Bülent* (Tunahan*) Hüseyin* Bayram* (İsa*) Ensar* Muzaffer* Umut* (Tayyip*) Burak* Selçuk* Orhan* Battal*

Antrenör: Hasan Yılmaz Koç

Alaağaçspor: Şener*** Uğur*** (Yusuf**) Yavuz**** Fırat*** Zafer*** Faruk*** Berkay*** Furkan*** N.Polat**** Veysel*** (Onur T.**) Onur G.**** (Emre Y.**)

Antrenör: Sait Okur

Goller: Dk. 17 Selçuk (Kocaali Sahilspor) Dk. 7 – Dk. 69 N. Polat (2), Dk. 65 Yavuz, Dk. 88 – Dk. 90+2 Onur (2) (Alaağaçspor)

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!