Akyazı Kaymakamı ve Belediye Başkanından  Çelikel’e Ziyaret

featured

Akyazı Kaymakamı ve Belediye Başkanından  Çelikel’e Ziyaret

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel  , Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı ,  Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ve Akyazı AK Parti İlçe Başkanı Feyzi Bora’yı makamında ağırladı.

Ziyarette Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı ve Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Akyazı’daki gençlere daha çok spor yaptırmayı hedeflediklerini söylediler.

Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel; İlçelerdeki tesislerimizin artması için, İl Müdürlüğü olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.  Akyazı ilçesinde de spora ilgi büyük. Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı ve Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan’a , gençlere spor yaptırma konusundaki duyarlılığı ve spora verdiği desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. “ dedi.

Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı ve Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan da , Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’e , tesisleşme ve gençlere olan hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiler.

 

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!