AKYAZI EML ZONGULDAK’TA ŞAMPİYON OLDU

featured

AKYAZI EML ZONGULDAK’TA ŞAMPİYON OLDU

Türkiye çim hokeyi 1. liginde yer alan Boybeyispor takımının birçok oyuncusundan oluşan Akyazı EML Çim hokeyi takımımız, Zonguldak’ta yapılan Türkiye Liseler arası çim hokeyi şampiyonasında hiç yenilgi almayarak namağlup şampiyon oldu ve 22 Mayıs’ta Osmaniye’de oynanacak olan finallere katılmaya hak kazandı.

YENİLGİSİZ ŞAMPİYON

Akyazı EML ilk karşılaşmasında Muğla Anadolu Lisesi ile karşı karşıya geldi. Zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmanın 41. Dakikasında Mertcan’ın kaydettiği golle 1-0 Öne geçen Akyazı EML çime hokeyi tıkımımız geride kalan dakikalarda galibiyeti korudu ve maçtan 1-0 Galip ayrılmayı başardı. Akyazı EML daha sonra Bolu Doğa Koleji ile oynadığı maçta  0-0 Berabere kaldı. Bu beraberlik sonrası oynadığı diğer iki karşılaşmada da Malatya Anadolu Lisesi’Nİ Mertcan ve Ömer’in golleri ile  ve ardından da Ankara FMSL’yi de Yunus’un golleri ile aynı skorlarla 2-0 Yendi ve 22 Mayıs Pazar günü Osmaniye’de oynanacak finallere gitmeye hak kazandı. Akyazı EML çim hokeyi takımımız  maça şu kadro ile çıktı :

Cihangir-Ferdi- Semih- Alisefa- Muharrem- Bilal- Salih- Atakan- Ömer- Yunus- Mertcan

YEDEKLER : Bahri- Yusuf- Osman- Yunus- Resül

TEKNİK DİREKTÖR : Rüstem Boybeyi

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!