AKYAZI EML FİNAL İÇİN OSMANİYE’YE GİTTİ

featured

AKYAZI EML FİNAL İÇİN OSMANİYE’YE GİTTİ

Zonguldak’ta yapılan Türkiye Liseler arası çim hokeyi şampiyonasında hiç yenilgi almayarak namağlup şampiyon olan ve 22 Mayıs’ta Osmaniye’de oynanacak olan finallere katılmaya hak kazanan Türkiye çim hokeyi 1. liginde yer alan Boybeyispor takımının birçok oyuncusundan oluşan Akyazı EML Çim hokeyi takımımız, 22 Mayıs’da Osmaniye’de yapılacak olan finallere katılmak üzere Pazartesi günü akşamı Osmaniye’ye hareket etti.

“ TAKIMIMA GÜVENİYORUM “

Finallerde Cihangir-Ferdi- Semih- Alisefa- Muharrem- Bilal- Salih- Atakan- Ömer- Yunus- Mertcanx Bahri- Yusuf- Osman- Yunus- Resül ‘den oluşan kadrosu ile mücadele edecek olan Akyazı EML’nin ve aynı Zamanda Boybeyi Hokey Takımının antrenörü olan Rüstem Boybeyi Osmaniye’ye hareketlerinden önce yaptığı açıklamada “ Takımımız bu finallere çok sıkı bir şekilde hazırlandı. Sporcularıma güveniyorum ve final müsabakalarında en iyi dereceyi alacaklarına inanıyorum. Sakarya’ya sevinçli haberlerle dönmek istiyoruz. “ Dedi.

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!