AKOVA BARIŞSPOR SÖKE SÖKE ALDI 3-1

featured

AKOVA BARIŞSPOR SÖKE SÖKE ALDI 3-1

Akova sahasında oynanan Süper Amatör Küme müsabakasında Akova Barışspor ikinci yarıda coştu ve Ömer’in yıldızlaştığı karşılaşmadan 3-1 Galip ayrılmayı başardı.

Maçın ilk yarısı 14. Dakikada Ömer’in penaltıdan kazandırdığı golle 1-0 Akovaspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Erenlerspor birçok gol pozisyonuna girmesine rağmen bilhassa iki pozisyonda  kaleci Çetin’i geçemediler. Maçın ikinci yarısında hem heyecan hem de gerginlik arttı.

Maçın 49. Dakikasında Ömer durumu 2-0 Yapan golü attı. Bu golden sonra meydana gelen bir sakatlık esnasında Akova Barışspor antrenörü ile Erenlerspor oyuncuları arasında kısa süren bir gerginlik yaşandı ama tarafların iyi niyeti ile kısa sürede bitti. Erenlerspor yine bastırdı ama yine kaleci Çetin’i geçemediler. Maçın 68. Dakikasında yine Ömer farkı üçe çıkartan golü attı. Maçın uzatma dakikalarında 90+3’de Erdi Erenlerspor’un tek golünü kaydetti ve karşılaşma 3-1 Akova Barışspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Sonuç Akovaspor üstünlüğü gözükse de Akovaspor’a üç puanı kaleci Çetin kazandırdı.

SAHA : Akova

HAKEMLER : Arif Sucuoğlu- Tayfun Güz- Nihat mendeş

AKOVA BARIŞSPOR : Çetin- Okan- Kadir- Cihan- Gürkan- Fırat- İrfan- ( Caner )- Emre- Ömer- ( Serkan ) Anılcan- Cihan ( İbrahim )

ANTRENÖR : Ali Kemal Yener

ERENLERSPOR : Samet Alp- Şevket- Metehan- Nuri Tuna- Berkcan- Mustafa- ( Oğuzhan Mutlu ) Fettullah- ( Oguzhan Bilen ) Ensar- ( Bahadır ) Necmi Onur- Sefa

ANTRENÖR : Gürcan Alkan

GOLLER : Dk. 14 Penaltıdan Dk. 49- 68 Ömer Akova Barışspor ) Dk. 90+3 Erdi ( Erenlerspor )

KIRMIZI KART : Dk 821Okan ( Akova Barışspor )

Giriş Yap

Sakaryaspor ve Sakarya Amatör Futbol Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!